pogledajte

VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH FRANCUSKINJA: Leticija Kasta je rodila četovoro dece i sreću našla sa mlađim glumcem!

Leticija Kasta se ove nedelje pojavila na filmskom festivalu u Kanu, a manekenka i glumica u elegantnom izdanju je sve ostavila bez teksta.

Vip priča
Autor:
VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH FRANCUSKINJA: Leticija Kasta je rodila četovoro dece i sreću našla sa mlađim glumcem!
Leticija Kasta, Foto: Profimedia

Francuska glumica i manekenka Leticija Kasta godinama je važila kao jedna od najlepših žena sveta, a danas ima 43. godine ali i dalje zadivi gde god da se pojavi. Dugo je nismo videli, a francuska lepotica je ove nedelje ukrala svu pažnju na filmskom festivalu u Kanu. Na druženju s novinarima na sebi je imala usku cvetnu haljinu koja joj je odlično ocrtavala liniju, dok je na večernju premijeru filma pred fotografe stala u elegantnoj crnoj haljini.

MARION KOTIJAR U JEDNOJ OD NAJSKUPLJIH HALJINA NA SVETU: Samo Francuskinje nose Šanel ovako! (FOTO)

Leticija Kasta
foto: Profimedia

Leticija je tokom zavidne karijere krasila više od 100 naslovnih strana poznatih časopisa poput Kosmopolitana, Voga i Ela, a nosila je revije najpoznatijih svetskih dizajnera. Bila je i Viktorijin anđep, a nakon manekenske karijere odlučila je krenuti u glumačke vode. Godine 2010. igrala je seks-simbol Brižit Bardo, a pojavila se u još nekoliko uspešnih filmova.

OPORAVILA SE OD MOŽDANOG UDARA, VRATILA SE JAČA NEGO IKAD: Katrin Denev (77) zablistala na crvenom tepihu! (FOTO)

Leticija Kasta
foto: Profimedia

Kasta je odrasla u Francuskoj, a manekensku karijeru je započela nakon što ju je otkrio fotograf Frederik Kreso na porodičnom odmoru kada je imala samo15 godina. Nije trebalo dugo da za nju počnu da se otimaju veliki brendovi, a od samih početaka bilo je jasno da je pred njom blistava karijera. I dok su se modne kuće bukvalno otimale za nju, upravo joj je veliki dizajner, Iv Sen Loren predvideo karijeru uspešne glumice.

"Nije rekao da ću biti velika glumica, rekao je da ću biti glumica. Tada nisam razumela o čemu priča, tek sam počinjala manekenstvo, ali danas mi je jasno o čemu je pričao", priznala je Leticija pre nekoliko godina u razgovoru za In Magazin. Prvu ulogu ostvarila je u najskupljem francuskom filmu ikad, "Asterix i Obelix protiv Cezara". Klapa je pala i filmska zvezda je rođena. Bez obzira na uspeh i slavu, porodica joj je uvek bila na prvom mestu, te je ubrzo postala majka.

Tragična smrt slavnog glumca ostavila je za sobom muk: Niko nije mogao ni da nasluti da će toga dana dići ruku na sebe!

Leticija Kasta
foto: Profimedia

"Kad radiš ne misliš na to, ali kad gledam unazad, puno sam uradila. Naravno, volim život. Želim više slobode, više toga što sam ja. Osećam se slobodnije nego ikad", izjavila je u intervjuu.

Vodila je i zanimljiv privatni život. U oktobru 2001. godine rodila je prvo dete, ćerku Sahtin, čiji je otac fotograf Stefani Sednui. Nakon te veze bila je verena za italijanskog glumca Stefana Akorsija, a par je dobio dvoje dece. Ipak, ljubav nije uspela, a Leticija se na kraju udala za Luja Garela, francuskog glumca s kojim je u martu ove godine dobila sina.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs