Bravo

OPORAVILA SE OD MOŽDANOG UDARA, VRATILA SE JAČA NEGO IKAD: Katrin Denev (77) zablistala na crvenom tepihu! (FOTO)

Drama sa dirljivom tematikom imala je sinoć premijeru na Kanskom festivalu

Vip priča
Autor:
OPORAVILA SE OD MOŽDANOG UDARA, VRATILA SE JAČA NEGO IKAD: Katrin Denev (77) zablistala na crvenom tepihu! (FOTO)
Katrin Denev, Foto: Profimedia

U januaru 2019. godine, čuvena francuska glumačka diva Katrin Denev (77) doživela je moždani udar. Igrom slučajnosti, to se dogodilo u jednoj bolnici blizu Pariza, na setu filma "De son vivant". Nakon nekoliko meseci oporavka i prekida snimanja zbog pandemije, glumica je uspela da se vrati ovom projektu.

Drama o mladiću koji pati od bolesti u terminalnoj fazi, koji uz pomoć majke (koju igra Katrin) pokušava da se nosi sa spoznajom da će uskoro umreti imala je svoju veliku premijeru u Kanu.

Bio je to vrlo emotivan trenutak za ikonu francuske kinematografije koja je na premijeri dočekana s ovacijama.

Katrin Denev
Katrin Denevfoto: Profimedia

"To je bilo neverovatno. Do poslednjeg trenutka pitali smo se hoće li se festival uopšte održati. Toliko dugo poznajem Kan. Svaki put je drugačiji, ali mislim da nikad nisam bila toliko dirnuta kao na premijeri, kad sam ušla u dvoranu i videla kako su ljudi ukazali dobrodošlicu i filmu i meni. Svi smo bili dirnuti, bio je to važan događaj za nas", rekla je glumica na konferenciji za novinare uoči premijere.

Katrin Denev
Katrin Denevfoto: Profimedia

I dok se ostale zvezde takmiče ko će na crveni tepih doći u glamuroznijem, upečatljivijem i provokativnijem izdanju, ova 77-godišnja filmska diva odlučila se za decentnu eleganciju.

Na premijeru filma došla je u dugoj crnoj baršunastoj haljini koju je kombinovala s poluprozirnim salonkama i žutom satenskom torbicom. Kombinaciju je zaokružila zlatnom ogrlicom i naušnicama.

Crna boja bila je njen izbor i tokom fotografisanja uoči konferencije za novinare.

Katrin Denev
Katrin Denevfoto: Profimedia

Obukla je jednostavne crne pantalone i bluzu u istoj boji, a kada je u pitanju obuća, prioritet joj je udobnost. Umesto cipela sa štiklom, nosila je udobne crne sandale s debljom ravnom potplatom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs