kako vam se dopada?

ANA IVANOVIĆ I NJENA MAMA ZABLISTALE U OPUŠTENOJ KOMBINACIJI: Ovako se postiže otmeni izgled za dan! (FOTO)

Izgled Ane Ivanović uvek je besprekoran, bivša teniserka osim što svakodnevno vežba i ima jutarnju i večernju rutinu nege vrlo je stilizovana a čini se da je to nasledila od svoje majke

Moda
18:31h Autor:
ANA IVANOVIĆ I NJENA MAMA ZABLISTALE U OPUŠTENOJ KOMBINACIJI: Ovako se postiže otmeni izgled za dan! (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: Profimedia

Dok se bavila tenisom modni stil i izgled Ane Ivanović uglavnom je bio usko povezan sa sportskim komadima, a kada se penzionisala u velikoj meri asortiman garderobe ona je proširila. Večernje haljine i visoke potpetice nisu više retkost u Aninom ormaru, najviše međutim ima ravne obuće, patika i jednostavnih, više - manje jednobojnih komada, koje i njena majka Dragana lično preferira, stoga se stiče utisak da je ukus za modu teniserka nasledila upravo od nje.

Ana voli odeću koja prati liniju njenog zategnutog tela, nema mnogo detalja. Od materijala tu su pamuk i lan, a ako i kombinuje više boja nastoji da na sebi nema više od tri različite nijanse. Mada sebi može da priušti najskuplje, na njoj se vrlo često mogu videti komadi koje je, doduše drugačije brenda, moguće pazariti i u komercijalnim radnjama. Anina prednost je u tome što sve, šta god ponela izuzetno lepo kombinuje, i uklapa sa vrednim tašnama ili pak unikatnim papreno skupim nakitom, što čini i Dragana. Fotografija majke i ćerke, nastale za dan majki, najviše svedoči tome.

Ana i Dragana, naime, uslikane su tokom šetnje kraj mora a svi su obratili pažnju na njihove skupocene naočare i teniserkinu tašnicu u koju jedva staje telefon, a košta kao tri prosečne srpske plate. Mali, ali vredni detalji unapredili su jednostavan crno-beli look bez mnogo muke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs