kijanu rivs

PRONAŠAO ŽENU SVOG ŽIVOTA: Najtužniji glumac Holivuda napokon srećan. U njoj je našao SVE, a ovo je dokaz! (FOTO)

Kijanu Rivs (57) uslikan je prilikom jedne kupovine u Los Anđelesu... Ovo bi možda i prošlo nezapaženo da slavni glumac nije kupovao prsten u juvelirnici.

Šuška se
Autor:
PRONAŠAO ŽENU SVOG ŽIVOTA: Najtužniji glumac Holivuda napokon srećan. U njoj je našao SVE, a ovo je dokaz! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zvezda Matrikasa, nikada ranije nije bila u braku, možda je spremna da zaprosi svoju devojku sa kojom je više od četiri godine, umetnicu Aleksandru Grant (48), prenosi Dejli mejl.

Uslikan je u delu prodavnice gde se prodaje dijamansko prstenje, te su mnogi sigurni da kupuje verenički prsten za svoju dugogodišnju devojku.

Podsetimo, Kijanu i Aleksandra prvi put su se pojavili na crvenom tepihu u novembru 2019. godine, a par se upoznao 2011. godine kada mu je Aleksandra pomogla sa vizualima za njegovu prvu knjigu.

Oni su ponovo sarađivali 2015. godine, a glumcu se, prema navodima izvora, najviše dopalo to što je sa lakoćom prozrela u njegovu dušu.

2017. godine, kada je časopis Eskuire pitao zvezdu da li je spreman da zasnuje porodicu, glumac je odgovorio: „Prekasno je za to. Sve je gotovo. Imam 52 godine. Osim toga, ne želim više decu“.

Međutim, zahvaljujući Aleksandri Grant, njegovo mišljenje se ubrzo promenilo. I iako se sa sigurnošću ne zna kada je par tačno počeo da se zabavlja (Dženifer Tili je rekla da je za vezu glumaca saznala negde sredinom 2018. godine), jedno je sigurno - Aleksandra se pokazala kao prava žena za Kijanu Rivsa.

Kijanu i Aleksandra su se upoznali na jednoj zabavi 2009. godine, ali su dugo imali isključivo poslovni odnos. Zvanično su postale par u novembru 2019. godine, pojavivši se zajedno na crvenom tepihu.

Prisutni su bili iznenađeni kada su ga videli sa ženom poput Aleksandre, koja nije ispunila očekivanja javnosti da postane partnerka filmske zvezde. I sama Aleksandra je bila svesna kakav je utisak ostavila na druge.

U intervjuu, Grant je rekao: „Visoka sam 1,85 cm i imam sedu kosu. Da, volela bih da izgledam kao Kim Kardašijan i čak bih pristala na operaciju skraćivanja nogu za 30 cm."

Sa 46 godina više nije izgledala tako mlado kako je svet očekivao da će ona biti. Pošto je osedela u 20. godini, Aleksandrin nekonvencionalan, ali istovremeno očaravajući izgled šokirao je svet.

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant
foto: Profimedia

Zajednički hobiji kao čvrsta osnova za odnose

Pre nego što su počeli da se zabavljaju, Kijanu Rivs i Aleksandra Grant stvorili su snažnu vezu izgrađenu oko zajedničkih strasti: umetnosti i književnosti. Njihova prva saradnja dogodila se 2011. kada su objavili Odu sreći, slikovnicu za odrasle koja je kombinovala Grantove crteže sa Rivsovim tekstom. Godine 2015. objavili su knjigu koju je glumac napisao, Senke, koju su ilustrovale fotografije Kijanua koje je snimila Aleksandra.

Njihova saradnja se pokazala toliko plodnom da su 2018. odlučili da postanu poslovni partneri i osnovali Ks Artists' Books, koju je The New York Times opisao kao „proizvodnju malih štampanih publikacija sa agresivnim ezoterijskim naslovima koji nisu namenjeni širokom tiražu“. Rivs i Grant su zajedno donosili sve poslovne odluke, uključujući pronalaženje tema za objavljivanje.

Čim je između njih izbila romansa, pozitiva iz timskog rada u poslu manifestovala se u njihovom ličnom životu. U maju 2020, osoba bliska glumcu izjavila je u intervjuu: „Ponekad se ne slažu oko malih stvari, ali se nikada ne svađaju. U društvu Kijanu i Aleksandre postajete mirni. Njihova energija je opuštajuća."

Što se tiče knjige kojom je sve počelo, u martu 2020. godine, u intervjuu za britanski Vog, Aleksandra je rekla: „Oda sreći“ bila je moj lični poklon Kijanu. Ali naši prijatelji koji su tada bili u prostoriji počeli su da se kikoću i tražili da se to objavi. Tako smo ušli u izdavaštvo“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs