PAŽLJIVO PROČITAJTE

KIJANU RIVS U NEKOLIKO REČENICA OBJASNIO SAMU SUŠTINU ŽIVOTA: Garantujemo, ništa mudrije danas nećete čuti!

Kijanu Rivsa su jednom pitali šta je to smisao života,on je ovako odgovorio

Zanimljivosti
10:15h Autor:
KIJANU RIVS U NEKOLIKO REČENICA OBJASNIO SAMU SUŠTINU ŽIVOTA: Garantujemo, ništa mudrije danas nećete čuti!
Foto: Profimedia

Život Kijanu Rivska protkan je brojnim tragedijama i teškim momentima. Otac mu je bio zavisnik od heroina koji je napustio porodicu kada je Kijanu imao svega tri godine, nakon čega se njegova majka tri puta preudala. Patio je od disleksije i nikad nije maturirao.

Još jedna velika tragedija pogodila ga je kad je njegov najbolji prijatelj, mladi glumac River Finiks, preminuo od predoziranja 1993. godine. Glumac se sa njegovom smrću nikada nije pomirio.

Baš na svim nevoljama koje su ga zadesile naučio je šta je prava sreća i radost u životu. Na pitanje koji je recept za sreću, rekao je sledeće:

"Vidite ove ljude iza mene? Oni žure na posao i ne obraćaju pažnju ni na šta. Ponekad smo toliko posvećeni svakodnevici, da zaboravimo da odvojimo vreme da uživamo u lepoti života. Kao da smo zombiji."

NAJSMEŠNIJI CITATI IZ ALANA FORDA: Alane, bjež’mo, njih je dvojica, a mi smo sami! (FOTO)

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

"Osvrnite se i izvadite slušalice iz ušiju. Kažite nekome "Zdravo", zagrlite nekog ko izgleda kao da pati. Pomozite nekome", rekao je glumac i dodao:

"Živete svaki dan kao da vam je poslednji. Ono što ljudi ne znaju o meni jeste da sam prethodnih nekoliko godina bio u depresiji. Nikome nisam pričao o tome. Morao sam sam daa pronađem put da izađem iz depresije. Osoba koja me je sprečavala da budem srećan bio sam JA."

Svaki dan je poseban i tako ga treba doživljavati. Sutra nikome nije zagarntovano, živite danas!"

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs