MUDRE MISLI

REČI LJUBOMIRA BANDOVIĆA GAĐAJU PRAVO U CENTAR: Ovo je nešto najmudrije što ćete danas čuti!

Pažljivo pročitajte ovo

Lifestyle
Autor:
REČI LJUBOMIRA BANDOVIĆA GAĐAJU PRAVO U CENTAR: Ovo je nešto najmudrije što ćete danas čuti!
Foto: ATA Images / Stefan Tomašević

Tokom pandemije korona virusa svi smo imli puno vremena da razmislimo o životu, našim navikam i pravcu u kojem želimo da idemo.

Iako Ljubomira Bandovića gledamo gotovo svakodnevno u brojim filmskim i televizijskim ostvarenjima, čuveni glumac uvek je raspoložen da priča o svom poslu, ali o sebi i privatnom životu retko kad.

Ipak u jednom gostovanju je otvorio dušu i orktio šta je za njega istinska sreća i šta je naučio od kako je pandemija počela.

Glumac je svima poslao snažnu poriku. U samo jednoj rečenici opisao je samu suštinu životu. Ove reči bi bilo dobro upamti.

"Napustio sam ideju da moja sreća živi van mene, da je uopšte mogu naći van sebe. Neće me ovaj kaput učiniti srećnim, ni kafa, to je sve unutra. Ovo vreme je idelano za mislioce, kojima je lako da budu sa sobom na ti."

"Jedini put da napredujete i da vas to suštinski zanima, jeste da budete pošteni kad se gledate. Glumci imaju tu floskulu "Ne volim sebe da gledam". To nije tačno. Zapravo "Ne umem sebe da gledam" je bolja formulacija. Ja sam sada, koliko me češće ima u projektima, i malo naučio sebe da gledam i sad sam okej sa tim. Kad počnu da vam se smanjuju želje i ambicije, onda je realnost blizu", rekao je Bandović.

Ljubomir Bandović
foto: ATA Images / Stefan Tomašević

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs