ŽIVOTNA LEKCIJA

Kad u životu stvari krenu loše, ovako im stanite na kraj: Dragoceni saveti Ričarda Gira za srećan život!

Ko usvoji ove reči, život će mu biti pesma

Lifestyle
19:24h Autor:
Kad u životu stvari krenu loše, ovako im stanite na kraj: Dragoceni saveti Ričarda Gira za srećan život!
Foto: Profimedia

Ukoliko malo bolje pogledate, primetićete da je Ričard Gir uvek nasmejan. On kaže da je to tako i na javnim nastupima kada je okružen fotografima, ali i iza kamera kada je u svoja četiri zida.

On teži da uvek bude smiren i da ne traži probleme tamo gde ih nema. Kaže da je život onakav kakvim ga mi smi napravimo. Svako je krojač svoje sreće.

"Verujte u mogućnosti, one su svuda oko nas. Osoba može da nađe sreću u bilo kom dobu. Promene na bolje mogu se dogoditi u svakom trenutku, samo morate da naučite da ih prepoznate i da budete spremni da ih prihvatite."

Legendarna izjava Al Paćina: Kad vas neko izda, ovako mu odgovorite!

foto: AP / Jordan Strauss

"Postoji jedna stvar u mom životu kojom se uvek vodim. Sve što radim, radim pre svega zbog sreće meni dragih ljudi. Nikad novac nije bio presudan. Ako su zahvaljujući mojim postupcima dragi ljudi srećni, onda sam srećan i ja."

"Život je prepun neočekivanih okolnosti. Nekad je dobro, nekad nam ništa ne ide od ruke. Kada dođu ti loši dani zapamtite jedno: Sve u životu prođe, nakon loših trenutaka dolaze oni bolji, samo treba imati vere i biti strpljiv."

Pozitivne misli su ključ srećnog života. Ne kažu bez razloga, kako zračiš, tako privlačiš. Ako je suditi prema Ričardu Giru ova metoda zaista daje rezultate.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs