NOLE ZASMEJAVA RITU ORU DOK NJEN MUŽ GLEDA MEČ: Uživa da provocira Srbe, a uživa u društvu Srbina! Albanci je "razapeli"

Pevačicu su u njenoj domovini dočekale oštre kritike nakon što su se pojavile fotografije koje pokazuju kako se smeje i uživa u društvu čuvenog srpskog tenisera

Celebrities
Autor:
NOLE ZASMEJAVA RITU ORU DOK NJEN MUŽ GLEDA MEČ: Uživa da provocira Srbe, a uživa u društvu Srbina! Albanci je "razapeli"
Novak Đoković i Rita Ora zajedno na utakmici, Foto: Profimedia

Na jučerašnjem finalnom meču između Južne Afrike i Novog Zelanda, u okviru Svetskog prvenstva u ragbiju koje je održano u Parizu, na tribinama su primećeni zajedno čuveni Srbin i provokativna američka pevačica albanskog porekla - Novak Đoković i Rita Ora!

Novak se našao u gradu svetlosti na pripremama za poslednji masters u ovoj sezoni, dok je pevačicu put ovde doveo zahvaljujući njenom mužu, 16 godina starijem reditelju Tajki Vajtitiju, koji je poreklom sa Novog Zelanda.

Rita Ora, Novak Đoković
foto: Profimedia

Ako je verovatti fotografijama, naš čuveni teniser sve vreme je zasmejavao albansku pevačicu, dok je njen suprug sedeo pored i gledao meč.

Nakon objavljivanja fotografija, Rita Ora je u svojoj domovini naišla na veoma oštre kritike.

Rita Ora, Novak Đoković
foto: Profimedia

Podsetimo, ovo nije prvi put da se pevačica našla na meti oštrih kritika u Albaniji zbog Srbije. Pre nekoliko nedelja na Festivalu u Mađarskoj, momak iz publike joj je dodao srpsku zastavu, kojom se Rita ogrnula i nastavila nastup, misleći da je u pitanju mađarska zastava, piše Story.hr.

"Iako podržavam svoje obožavatelje iz svih zemalja i kultura, želim jasno da dam do znanja da sam ponosna kosovska Albanka i da mi nije bila namera da omalovažavam svoje nasleđe, niti uznemirim svoj narod ili svoju porodicu", rekla je pevačica.

Inače, Rita Ora je poznata po javnom provociranju Srba i podržavanju ideje o Velikoj Albaniji i nezavisnom Kosovu. Tako je prošle godine izazvala skandal kada je na svojim nastupima rukama pokazivala znak dvoglavog orla.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs