RITA ORA POKUŠALA DA IZAZOVE PROVOKACIJU NA RAČUN NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pratioci je sahranili komentarima ispod objave

Ovo nije očekivala! Pevačica izazvala lavinu komentara nakon snimka sa bilbordom Novaka Đokovića.

Celebrities
12:33h Autor:
RITA ORA POKUŠALA DA IZAZOVE PROVOKACIJU NA RAČUN NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pratioci je sahranili komentarima ispod objave
Rita Ora zanemela nakon reakcije javnosti., Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rita Ora se snimala ispred bilborda gde je trebalo da se pojavi plaćena promocija za njen novi album ali u trenutku kada se okrenula očekujući da će videti sebe pojavio se najbolji svetski teniser Novak Đoković.

Svakako da nije jedna od omiljenijih ličnosti u našoj zemlji zbog svojih povremenih provokacija zasnovanih na nacionalnoj osnovi i podrške Kosovu ali verujemo da nije očekivala ovoliki gnev obožavalaca nakon nedavne objave kroz koju je očajnički probala da napravi uspešan marketinški potez obzirom da je Novak Đoković trenutno vodeća tema u svetu.

Snimala se ispred digitalnog bilborda gde je trebalo da se pojavi najava za njen novi album, a u trenutku kada se okrenula misleći da će videti sebe ugledala je Novaka na ekranu.

Kada ga je ugledala, napravila je grimasu i besno odmahnula rukom. Njen snimak izazvao je brojne komentare kako njenih fanova tako i ljudi sa naših prostora koji podržavaju ovu istorijsku tenisku legendu. Ovo su neki od komentara:

"Ono kad je tvoja najkomentarisanija objava zbog odanih obožavalaca.. nekog drugog...to dovoljno govori o tvojoj karijeri" sugerisao je jedan od pratilaca.

"Rita Ora da li možete bez provokacija i bez pominjanja Srbije? Nah. Zato ćete uvek biti Rita Oral, a Novak Đoković će uvek biti Novak Đoković. Bez provokacija" .

"Ja vidim samo Novaka Ðokovića" , dodao je drugi.

"Novak je najbolji ikada a ti o tome u svojoj karijeri možeš samo da sanjaš" .

"Sta je bre malo kompleksi jelll?", prokomentarisao je fan.

"Najbolji način da se ispromoviše je da koristi SRPSKU tenisku legendu, pa da"

"Veoma ste primitivni i ovo je zaista detinjasta provokacija".

"Ti si platila si da budeš na bilbordu, a Novak je plaćen da bude na bilbordu. Uočavaš li razliku ?" upitao ju je pratilac.

"Koliko ti je umrla karijera od 1-10, kad moras da igras ovakve igrice, da bi dobila malo paznje? Zahvali se Novaku i Srbiji na velikom reachu ovih nekoliko dana, jer se posle opet vraca na jad i bedu.."

"Mogla si jednostavno da zamoliš @djokernole da se slikaš sa njim. Oduvek je bio filantrop" , zaključio je jedan.

Pevačica se prošle godine udala za režisera Taiku Vaititija .

Uprkos činjenici da živi u centru pažnje, Rita je odlučna da vezu zadrži što je moguće više tajnu i nije želela da pravi veliku galamu oko venčanja “, rekao je stranim medijima izvor blizak paru, koji je tada otkrila i kako je izgledalo venčanje.

„Bila je to zaista intimna ceremonija i super posebna za sve koji su bili tamo. Čak i njihovi voljeni mogu da vide koliko su zaljubljeni“, opisao je on.

Rita je samo potvrdila da se udala pola godine kasnije.

Da, udala sam se. Zvanično više nisam na tržištu. Odlučila sam da to uradim privatno i da to zadržim za sebe“, rekla je gostujući na Heart Radio Breakfast-u gde je promovisala svoj novi singl „Iou Onli Love Me“.

Pre venčanja, Rita i Taika su bili u vezi godinu i po dana , a pojavili su se zajedno i na crvenom tepihu na premijeri filma 'Odred samoubica' u Los Anđelesu u avgustu 2021.

Jedna od Ritinih najpoznatijih veza definitivno je bila ona sa Robom Kardašijanom. Rita i brat popularnih Kardašijanki imali su gadan raskid. Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila sa više od 20 muškaraca i da je to prekinulo njihovu ljubav posle samo nekoliko meseci.

Rita Ora
foto: Reuters

Pevačica nije komentarisala ovu temu a Rob je sve teže podnosio raskid i tražio je utehu u hrani, postajući senka muškarca kojeg obožavaju žene širom sveta. Dostigao je težinu od 135 kilograma i izbegavao je svako javno pojavljivanje.

Još jedna njena veza koja je privukla pažnju je ona sa reperom ASAP Rokijem, pravim imenom Rakimom Nakače Majersom, koji je šokirao javnost 2015. godine kada je brutalno izvređao Ritu, sa kojom je tada varao svoju devojku, u pesmi „Bolje“.

1 / 15 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svi mi se smeju, ali to je jedna od tih situacija. Pesma je smešna, to je tačno, ali ne želim da izgleda kao da sam ovde samo da ponižavam žene ili da sam svinja. Na kraju krajeva, ja sam muškarac, nisam savršen, da budem iskren." izjavio je on.

Rita je poznata i po kratkim vezama sa muzičarem Kalvinom Harisom, kao i šampionom Formule 1 Luisom Hamiltonom, kojeg je tešila nakon raskida burne veze sa pevačicom Nikol Šerzinger.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs