HILARIJA SE OBRATILA PRATIOCIMA

SUPRUGA ALEKA BOLDVINA: Umorna sam od ćutanja! Moj muž pati od OVOG poremećaja, a ONI nas PROVOCIRAJU I UZNEMIRAVAJU!

Hilarija Boldvin otkrila je svojim pratiocima da njen suprug, slavni gumac Alek Boldvin neko vreme pati od postraumatskog stresnog poremećaja

Celebrities
Autor:
SUPRUGA ALEKA BOLDVINA: Umorna sam od ćutanja! Moj muž pati od OVOG poremećaja, a ONI nas PROVOCIRAJU I UZNEMIRAVAJU!
Foto: Profimedia

Hilarija Boldvin (37) otvorila je dušu na Instagramu otkrivši da se ona i Alek suočavaju sa izazovima nakon tragedije koja se dogodila na snimanju filma"Rđa" kada je slavni glumac usmrtio Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu.

'Moj muž trenutno pati od PTSP-a. To nije samo zbog onoga što se nedavno dogodilo, on pati od toga već jako, jako, jako dugo', rekla je Hilarija, dodajući da ga mediji i 'trolovi' provociraju i žele da ga uznemire.

Hilarija je komentarisala i 'mračnu stranu' života slavnih, otkrivši svojim pratiocima da je teško 'ignorisati' negativne komentare, prenosi People.

"Problem je u tome što ako ništa ne kažete, dajete im prostora da govore umesto vas, a vaše ćutanje ponekad im govori da mogu umesto vas da pričaju vašu priču', nastavila je Hilarija.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Kako kaže, nezgodno je što ne želi da uvek odgovara na svaku glupost i ludost ljudi na društvenim mrežama.

'Umorna sam od ćutanja i želim da koristim svoj glas kako bih pokazala da se s ovim ne suočavaju samo slavni.'Svi imaju trolove, ljude koji žele da ti kažu jesi li dobar ili loš ili šta misliš ili šta osećaš', rekla je instruktorka joge i svima poručila:

'Imajte svoje granice, znajte kada treba stati, ali smete da govorite svoju istinu.'

Hilari Boldvin i Alek Boldvin
foto: Profimedia

Njena izjava došla je u trenutku kada je Boldvin objavio pismo ekipe filma "Rđa" u kojem poriče da su uslovi na setu bili nesigurni i prethodili smrtonosnoj pucnjavi.

Da podsetimo, Hilarija je otvoreno podržavala svog supruga naon fatalne pucnjave u Novom Meksiku koja se dogodila u oktobru.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs