Za sebe je rekao da je jedva jednu uspeo da odvede u krevet iako ga je jurila horda žena: Bivša mu je završila sa kumom

Njegov ljubavni život je intrigirao javnost, a on kaže da nije baš bio vičan sa ženama

Ljubav
14:51h Autor:
Za sebe je rekao da je jedva jednu uspeo da odvede u krevet iako ga je jurila horda žena: Bivša mu je završila sa kumom
Foto: preentscreen/Youtube

Muzičar Antonije Pušić, Rambo Amadeus ženio se dva puta, ali je za sebe govorio da nema sreće u ljubavi.

Njegova prva supruga, Biljana Milojevićm, inače profesorka psihologije, bila je u braku sa Antonijem tri godine, a nakon razvoda, muzičar je upoznao studentkinju nemačkog jezika Karin. Venčali su se i dobili tri sina: Iliju, Petra i Marka Antonija.

I ovaj brak se završio neslavno, a par se razveo 2009, nakon više od 10 godina braka.

Dugo su krili od javnosti da su se razveli. ali su kasnije i sami obelodanili tu informaciju.

‒ Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti ‒ otkrio je muzičar u jednom intervjuu 2011. godine, piše "Hello".

Rambo Amadeus
foto: preentscreen/Youtube

Vanbračna zajednica nije opstala, a par je ipak krenuo svako svojim putem.

Poslednjih pet godina bivša žena Ramba Amadeusa živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac, o čemu je prvi pisao Kurir.

Njih dvoje su se poznavali pre nego što su otpočeli vezu jer Antonije i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.

Rambo Amadeus
foto: Profimedia

Inače, pre nekoliko godina, u medijima se pojavila priča o muzičarevom neverstvu sa medicinskom sestrom, a njegova žena tada je bila jasna, a njen komentar nasmejao je sve:

- Ono što sigurno znam je da je u svakom slučaju podnošljivije saznanje da se radilo o medicinskoj sestri, nego o načelniku klinike. Pošto bunde ne nosim, verovatno bi tri slobodna vikenda ili sedmodnevni aranžman u Berlinu poslužili kao bolje rešenje - izjavila je Karin.

U jednoj izjavi je rekao: "Mislim da stidljivijeg čoveka od mene nema što se tiče muško-ženskih odmosa i upravo je to trebalo da mi se desi. Da dovedem sebe i situaciju da mi se divi horda devojaka, da bih na kraju ja uspeo da smognem hrabrosti da se sa jednom upustim u toliku količinu intime da na kraju napravimo i decu. Ali i najpopularniji pevači na svetu su gotovo aseksualni. Majkl Džekson i Elton Džon nisu uživali u slavi na taj način sa ženama."

Stil/Telegraf/Hello

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs