Scene iz njegovog spota su šokirale Srbiju: "Obe su bile odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš"

Mnogi su se pitali da li je Srđan, frontmen Mobi Dika bio u vezi sa pevačicama iz grupe, a on kaže da je ponosan na njih, evo zbog čega

Celebrities
13:18h
Scene iz njegovog spota su šokirale Srbiju: "Obe su bile odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš"
Foto: PrintscreenJutjub/ Xtream Codes Balkan

Srđan Čolić, frontmen nekadašnje muzičke grupe Mobi Dik, važio je za najpopularnijeg pevača devedesetih godina čije su numere bile na vrhu svake muzičke liste. "Kralj kokaina", "Brate prijatelju", samo su neki od najvećih hitova benda koji je harao scenom uz vokal Ane Stanić. Na njeno mesto je kasnije došla Aleksandra Perović, a jedna pesma i spot privukli su ogromnu pažnju.

Reč je o spotu za pesmu "Ljubomoran”, koja govori o ljubavi između Aleksandre i Srđana, koji se prepiru, mire, ljube, a sve upravo zbog ljubomore.

Na kraju spota vide se eksplicitne scene, za koji su svi dugo vremena bili uvereni da su se zaista i desile. Kasnije su kolale priče da je frontmen bio u vezi i sa Aleksandrom Perović.

aleksandra Perović
foto: ATA Images

Nakon što se grupa raspala, Srđan Čolić tvrdio je da je među članovima bilo nešto više od poslovne saradnje. Kako je jednom prilkom priznao on je bio u vezi sa Aleksandrom, ali i sa Anom.

"Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece.

Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra. Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice", rekao je Srđan.

Srđan danas ima 57. godina i sasvim drugačiju karijeru. Iako više nije u muzici, i dalje se bavi zabavom i umetnošću i u tome mu odlično ide. Upravo on stoji iza pripreme brojnih crtaća, a i na privatnom planu mu odlično ide - sa suprugom Evom dobio je sina Stribora, a 2014. godine dobio je i ćerku.

Stil / Mondo.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs