Nakon što je audicija trajala 11 h, pevačica odlučila ko će je glumiti u biografskom filmu: "Muzika me održala u životu"

Stiže film o Madoni – poznato ko će glumiti pop zvezdu

Celebrities
Nakon što je audicija trajala 11 h, pevačica odlučila ko će je glumiti u biografskom filmu: "Muzika me održala u životu"
Foto: Profimedia

U narednoj godini trebalo bi da počne snimanje filma o pop zvezdi Madoni. Kao rediteljka i koscenarista, pevačica je godinama radila na filmu, koji je prvi put najavljen 2020. godine, ali je zbog turneje odložila snimanje. Sada britanski mediji pišu da je zvezda odabrala i glumicu koja će je tumačiti.

Govorimo o Džuliji Garner, najpoznatijoj po ulozi Rut Lengmor u Netfliks kriminalističkoj dramskoj seriji Ozark. Nagrađivana glumica je prvi put bila uključena u projekat 2022. godine nakon što je prošla iscrpljujuću audiciju koja je trajala 11 sati.

Džulija Garner
foto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Među glumicama koje su bile kandidatkinje za ulogu su Sidni Svini, Florens Pju i Ema Lerd, prenosi Index.hr.

Madona je završila nastup u Brazilu prošlog meseca i sada se fokusira na snimanje biografskog filma.

„Džulija je i dalje njen izbor za glavnu glumicu i ostale su u kontaktu tokom prošle godine. Razgovarale su o idejama“, rekao je izvor za „The Sun“.

„Imamo puno posla da odaberemo ostatak glumačke ekipe, organizujemo snimanje i finaliziramo scenario, ali se nadamo da ćemo početi da snimamo u narednih 12 meseci“, dodaje izvor.

Godine 2020, kada je biografski film prvi put najavljen, pevačica je rekla: „Želim da ljudima prenesem neverovatno putovanje na koje me je život odveo kao umetnika, muzičara, plesača i ljudsko biće koje samo pokušava da pronađe svoj put. u ovom svetu.“

Madona
foto: Profimedia

„Fokus ovog filma će biti muzika. Muzika me je održala u životu. Ima toliko neispričanih i inspirativnih priča, ko će to bolje da ih ispriča od mene“, dodala je ona.

Poznato je da Madona radi sa „Universal Pictures“, nakon što su prošle godine objavili vest o odlaganju snimanja zbog njene turneje.

Stil / N1

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs