Vredi pročitati

Horoskop otkriva: Kako će se život svakog znaka promeniti do kraja 2018!

Devica će rizikovati više nego inače, a Lav će se rešiti zastarelih pogleda na život

Lifestyle
17:37h Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

 

Ova godina će za vas biti izazovnija nego što ste mogli da zamislite u najluđim snovima. Ali, da bi došlo do toga, treba da prestanete da budete pasivan promatrač i da postanete ključni lik u svom životu.

Svesni ste toga da je život više maraton nego sprint, i da je važno biti strpljiv, odvojiti svoje vreme i raditi marljivo da bi se došlo do cilja.

 

Bik

 

Vi ćete ove godine usvojiti neki novi stav koji će vam na kraju doći kao nagrada, ispunjavaće vas. Čvrsto stojite na zemlji i kada nešto radite, tome se posvećujete svim srcem, bez problema.

Usredsredićete se na to da svakim danom budete sve bolji i dopustite da ono što radite govori samo za sebe, otkriva portal Your Tango.

 

Blizanci

 

Ove godine ćete prigrliti promene u svom životu, bilo da su to neki novi ljudi, posao ili ideje. Verovatno ćete imati brojne mogućnosti za proširivanje svog horizonta, za rast u veri i za početak nečeg novog.

Važno je da lekcije iz prošlosti ne zaboravite - neka vam budu temelj za budućnost.

 

Novac i posao tokom marta 2018: Kome sledi napredak i bogatstvo, a ko mora da sačeka još malo!

foto: Shutterstock

Rak

 

Vi ćete do kraja godine više uživati u jačim i ispunjenijim odnosima s ljudima koji su vam zaokupirali srce. Postaćete autentičniji sa svojim osećanjima i stajaćete iza svog mišljenja.

To će rezultovati razmenom dobrih ideja i ono što je najvažnije, povezivanjem s pravim ljudima.

 

Lav

 

Ove godine imaćete priliku da uskladite svoje unutrašnje vizije sa svojom stvarnošću. Biće to vreme za nove početke, pa ne strahujte od otpuštanja zastarelih pogleda na život i rutina koje vam, zapravo, ničemu ne služe.

Pobrinite se da vaša karijera, vaša ljubavna veza i vaša strast ispunjavaju vaše srce - i da u vama stvaraju dobre osećanja.

 

Devica

 

Vi ćete ove godine rizikovati stavljanjem sebe van okvira, izlaganjem svetu. Po prvi put ćete poželeti da živite svoj život bez ikakvih strahova i rezervisanosti koji su vas do sada sputavali.

Polako, kako ćete sve više verovati u ljubav i svoju intuiciju, vaš život će postajati intenzivniji i živopisniji.

 

Ljubavni horoskop za 2018. otkriva: Ova 3 znaka pronalaze srodnu dušu!

foto: Shutterstock

Vaga

 

Vi ćete ove godine morati da preuredite svoj život kako biste se prilagodili novim promenama. Da biste se suočili s budućnošću, morate da se suočite sa svojom prošlošću.

Biće teško i vladaće zbrka, ali odvojite vremena da prebrodite probleme i rešite se negativnosti - to će stvoriti dobre temelje za bolju budućnost.

 

Škorpija

 

Ove godine ćete se boriti za ono u šta verujete. Biće dobrih vesti, postaćete samouvereniji i odlučni u nameri da privučete uspeh i kvalitetne odnose u svoj život.

Puni ste ideja i ne možete da dočekate da počnete s njihovom realizacijom.

 

Strelac

 

Vi ćete se u ovoj godini usredsrediti na odnos sa samim sobom. Imaćete želju da provodite kvalitetnije vreme u samoći, verovaćete više u svoj unutrapšnji glas i radićete više na tome da pronađete duhovni mir.

Vaša pozitivna vibracija privući će obilje blagoslova u vaš život u nadolazećim mesecima.

 

Stvoreni da zajedno ostare: 6 horoskopskih parova koji su sudbinski vezani!

foto: Shutterstock

Jarac

 

Ove godine ćete prigrliti svoj identitet i bićete svoji. Odlučićete napokon da stavite sebe i svoje potrebe na prvo mesto. Zavolećete sami sebe.

Nećete oklevati da isečete pokušaje nečije drame u korenu i sklonićete se od negativnih i toksičnih ljudi, izbacićete ih iz svog života.

 

Vodolija

 

Vi ćete proširiti svoje znanje o svim aspektima života. Prihvataćete nova znanja i veštine u borbi protiv dosade. Tražićete inspiraciju i produbljivati svoje učenje.

To će dovesti do ispoljavanja vašeg novog identiteta, a to će voditi uspehu koji priželjkujete.

 

Ribe

 

Čeka vas pretvaranje snova u stvarnost. Pažljivo ćete planirati svoje ciljeve i stvaraćete strategiju kako biste do njih i došli.

Uspostavićete dosledne i pravovremene navike, tako da nikada ne izgubite iz vida ono što vam je važno. Strast će biti vaš pokretač.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs