Provokacija je njima i ime i prezime: Ova 4 znaka zodijaka imaju najprljaviju maštu i tajne fantazije

Ljudima rođenim u ovim horoskopskim znacima misli nikad ne miruju i uglavnom se vrte oko jedne teme

Horoskop
Provokacija je njima i ime i prezime: Ova 4 znaka zodijaka imaju najprljaviju maštu i tajne fantazije
Foto: Profimedia

Znate one ljude čije su izjave često dvosmislene i aludiraju na seks. Čak i kada je tema nešto sasvim deseto i potpuno bezazleno. To između ostalog ima veze i sa astrologijom i horoskopskim znakom.

Tako su pojedini horoskopski znaci poznati po sklonosti ka prljavim mislima i provokativnim šalama. Razgovori s njima lako skreću u „zabranjenu zonu“ jer su otvoreni za eksperimentisanje i nekonvencionalne teme, kao i tajne fantazije.

Evo koji znakovi u tome prednjače.

Škorpija

I naravno - Škorpija. Kraljica strasti i provokacije. Škorpije su poznate po svojoj dubokoj introspekciji i strastima, ali i po prljavom umu. Njihova prodorna intuicija omogućava im da flertuju na načine koji mogu biti neprimereni za druge.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj brzoj promeni i verbalnoj veštini, ali i po ljubavi prema provokativnim idejama. Njihova znatiželja i spremnost da eksperimentišu često ih vode do dvosmislenih šala i neobičnih razgovora.

Strelac

Strelci vole slobodu i istraživanje, uključujući i istraživanje granica pristojnosti u razgovorima. Njihova otvorenost i direktnost često rezultiraju provokativnim izjavama i mislima koje drugi smatraju nepristojnim.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj originalnosti i inovativnosti, što se može manifestovati i u prljavim mislima. Njihova sposobnost spajanja različitih ideja često rezultira provokativnim razmišljanjem koje iznenađuje i šokira.

Stil / 24sedam.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs