Astrologija otkriva

Za njih nema sreće u ljubavi u 2018: 3 znaka koja će samovati!

U 2018. godini, ovi horoskopski znakovi bi mogli da dožive slomljeno srce jer im se planete neće baš složiti u njihovu korist... Ali, kao i uvek - sve je stvar percepcije

Ljubav i zavođenje
16:19h Autor:
Foto: Shutterstock

"Ajmo gledati na stvari pozitivno: kada se svemir okrene protiv tebe, zapravo pokušava da te nauči lekciju. A neke lekcije su jednostavno teže od drugih. Prema tome, ako je tvoj znak na listi, ne očajavaj - zvezde ti ustvari pripremaju veliki lični rast i napredak! Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođemo kako bismo spoznali osećaj za gubitak i naučili da cenimo ono što imamo. U 2018. godini, ovi znakovi će se najverovatnije naći na ljubavnom iskušenju!


Pravi prijatelj, uvek ćete dobiti iskren savet: Blago vama ako imate pored sebe ženu u ovom znaku!

foto: Shutterstock

Blizanci

 

Za sve Blizance sledi godina promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) odmaći od svojih loših navika traženja ličnog odraza u partneru i konačno se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljube počnu da menjaju ceo svoj život zbog druge osobe. Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sami sa sobom i shvatiće neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali - imaj na umu da te tvoja srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi ove godine!

 

Vedski godišnji horoskop za 2018: Najgori period nas sve čeka u aprilu, pljuštaće otkazi i razvodi!

foto: Shutterstock

Škorpija

 

Drage Škorpije, vi najčešće slamate svoje srce, iako je mnogo lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u tvom životu odvijati početkom godine izazvaće ljutnju i sipaćeš svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe. Ako ne obuzdaš svoju destruktivnu energiju na vreme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćeš na kraju ti najviše patiti. Čitaj: lečiti slomljeno srce! Pozitivna strana tvoje destrukcije je neverovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni te puno toga nauče, a ako se postaviš pametno - okreni svaku promenu u svoju korist i dočekaj proleće srećnija nego ikad!

 

Kineski horoskop za 2018. predviđa divne stvari: Jednom znaku sreća, sreća i samo sreća!

foto: Shutterstock

Vaga

 

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive ravnotežu, život nije uvek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nosite još od detinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija. Ove godine ćete napokon definisati sve svoje emocije, reći ćete jasno i glasno šta mislite, rešiti se nepotrebnih izvora stresa i krenuti sveže iz početka. Vrlo verovatno ćete usput izgubiti neke ljude u svom životu, jer ćete shvatiti kako "to nije to" i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi. Drage Vage, vreme je da naučite da ne možete stalno da budete najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj vlastiti, unutrašnji balans.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...