Astrologija otkriva

Pravi prijatelj, uvek ćete dobiti iskren savet: Blago vama ako imate pored sebe ženu u ovom znaku!

Humanitarac je velikog srca i uvek je spremna da pomogne, bilo da je reč o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći

Lifestyle
12:15h Autor:
Pravi prijatelj, uvek ćete dobiti iskren savet: Blago vama ako imate pored sebe ženu u ovom znaku!
Foto: Shutterstock

Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ženu Vodoliju. Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – neretko ju je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je žena Vodolija uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne važe i nemoguće ju je "strpati u fioku" jer je izraziti nekonformista, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svom i ne voli kad joj drugi govore šta da radi. S druge strane, humanitarac je velikog srca i uvek je spremna da pomogne, bilo da je reč o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na ličnom nivou ne voli promene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novi, dublji nivo – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brendu, prodavnici, restoranu, timu, muzičaru, i tako dalje, u dobru i u zlu.

Vedski godišnji horoskop za 2018: Najgori period nas sve čeka u aprilu, pljuštaće otkazi i razvodi!

foto: Shutterstock

Seks i veze

Život je za ženu Vodoliju igra u kojoj svako igra prema svojim pravilima. Kad je o ljubavi reč, pobrinuće se da ta igra bude posebno zabavna i nikad dosadna. Ali njen lagodan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vremena da bi se s nekim povezala emotivno i da bi verovala drugoj osobi. Kad je u vezi, više od svega ceni svoju nezavisnost, slobodu i "prostor za disanje" (što se poklapa s njenom pripadnošću grupi vazdušnih znakova), a to daje i svom partneru. Vodolija će uvek zadržati deo sebe kog neće otkrivati ni najbližim osobama. Originalna i nepredvidljiva, partneru će pružiti užitke za koje pre nije znao ni da postoje. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, ljubiteljka je eksperimentisanja i voljna je da proba sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

foto: Shutterstock

Prijateljstvo

Dok hoda putem svako malo će zastati kako bi se pozdravila s ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijateljica sa svima, ali to su joj u stvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer žena Vodolija voli

da sa svima bude u dobrim odnosima, te zazire od sukoba i svađa. Što se tiče prijatelja kojima dopusti da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervisana kad je reč o njenim pravim osećanjima zbog čega joj je krug pravih prijatelja puno uži od brojnih poznanika. Velikodušna i uvek tu kad treba prijatelju, žena Vodolija se druži s onima s kojima deli ljubav prema nezavisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvek možete da pitate za iskren savet i koja će uvek imati prave reči utehe.

Godišnji horoskop za novac i posao otkriva: Koga u 2018. čeka bogatstvo, a koga beda!

foto: Shutterstock

Izgled

Suptilan i dražestan osmeh, spuštene oči, privlačni mali nos, jaka vilica, rupice na obrazima, meka koža, tamna, gusta kosa i graciozan stav neke su od odlika fizičkog izgleda žene Vodolije. Nisu oličenje ultimativne ženstvenosti, čak više znaju da naginju dečačkom izgledu, ali upravo su zbog toga tražene u svetu modelinga kojim caruje androgeni izgled. Obično su vitke i visoke iako im vrat može biti kraći i širi.

Iskričave oči odaju veliku živost, ali često znaju da imaju ozbiljan izraz lica. Krasi ih čist i artikulisan glas. Međutim, kako god izgledala spolja, bez obzira imala i najozbiljniji izraz lica, vedra žena Vodolija uvek će uživati i biti zadovoljna.

Ljubavni horoskop za 2018. otkriva: Ova 3 znaka pronalaze srodnu dušu!

foto: Shutterstock

Stil

Ne prati trendove, štaviše voli da nosi baš suprotno od onog što je "in" pa ćete u sezoni kad svi nose mini suknje ženu Vodoliju prepoznati po tome što ona nosi maksi suknju. Odvažna, svojim eklektičnim i raznolikim modnim stilom voli da privlači pažnju i šokira. Jedan dan imaće svetloružičastu kosu i nosiće ekscentričan nakit, poput pirsinga na licu, a već sledećeg će biti obučena u ozbiljno poslovno odelo i kosa će joj opet biti normalne boje. Na njoj i naizgled nespojivi komadi čine dobru kombinaciju. U njenom ormaru uvek će se naći avangardnih odevnih komada, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne, i što se tiče načina na koji je ošišana i boje kose. Najbolje joj stoje svetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena. Lepota bez okrutnosti je njena misao vodilja kad kupuje kozmetiku zbog čega bira brendove koji ne testiraju na životinjama, a voli i da se odvaži da sama pravi prirodne kozmetičke proizvode.

Veliki horoskop sreće za 2018: Pred Škorpijama je najbolja godina u životu!

foto: Shutterstock

Stilska ikona

Vlasnica jednog od najboljih tela u Holivudu, omiljena "Prijateljica" 45-godišnja Dženifer Aniston naziva se kraljicom "kežual šik" modnog stila. Modni znalci hvale odevne izbore ove slavne žene rođene u znaku Vodolije jer u svakoj prilici izgleda sto odsto kul, a modni promašaji u njenoj biografiji ne postoje.

foto: Profimedia

I kad obuče muško odelo, kakvo je na primer nosila na dodeli nagrada Critic's Choice Awards prošle godine, ono će biti krojeno tako (duboki dekolte) da će na Dženinom isklesanom telu izgledati super seksi. Ali ono po čemu je Aniston istinska stilska ikona je njena kultna frizura iz serije "Prijatelji", jedna od najkopiranijih frizura ikada kakvu su od sredine 1990-ih u frizerskim salonima tražile žene širom sveta. Od poznatih dama rođenih u znaku Vodolije koje se ističu svojim stilom treba izdvojiti i glumice Ajlu Fišer, Elizabet Benks, Džemu Arterton i Mišu Barton, pevačicu Keli Roland i glumicu i pevačicu Natali Imbrulju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs