Šta učini od sebe?

Karijera joj propala zbog plastičnih operacija: Slavnu glumicu više niko neće! (FOTO)

Nakon 2001. godine, Meg je počela da se suočava s neuspehom na audicijama, a razlog nije bila njena loša gluma, već neprepoznatljivo lice
Star look 21.04.2017. - 21:17h Autor: Super žena
Foto: Profimedia

Američka glumica Meg Rajan imala je zavidnu karijeru sredinom i krajem devedesetih godina, a stekla je popularnost u romantičnim komedijama "Francuski poljubac", "Kejt i Leopold", "Stigla vam je pošta".

 

Osim fanova širom sveta koji nisu mogli da odole njenom osmehu, kao i velikom talentu, reditelji i scenaristi su je obožavali, te su joj nudili brojne uloge.

 

Međutim, nakon 2001. godine, Meg je počela da se suočava s neuspehom na audicijama, a razlog nije bila njena loša gluma, već neprepoznatljivo lice.

 

"Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili", objasnio je Džejms Mangold, reditelj filma "Kejt i Leopold".

 

Simpatična glumica doživela je pravi krah u karijeri, jer više niko nije želeo da je angažuje zbog korekcija koje je radila na licu.

 

Retko pojavljivanje slavne glumice (54) izazvalo pometnju: Zaledila lice, ne može ni da se nasmeje!

 

"Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost o plastičnoj hirurgiji. Ona nije jedini primer. Obično je to pokušaj da se reši neka vrsta ličnog nezadovoljstva", bio je izričit Mark Roberi, plastični hirurg.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tako je njena karijera pala u mrak, zbog čega se 2006. godine Meg odlučila na usvajanje devojčice iz Kine, koju je odgajala zajedno sa svojim sinom.

 

Tragična stvarnost: Sa 19 godina izobličena od silikona, a uzor je milionima devojaka! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Shvativši da više neće dobijati uloge glumica se posvetila karijeri reditelja i producenta, a ovim poslom se i danas bavi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs