Neverovatno

Ima 63 godine i izgleda ovako: Poznata glumica i dalje važi za jednu od najlepših žena na svetu! (FOTO)

I dok su je mnogi optužili za ulepšavanje uz pomoć estetske hirurgije, ona odbija da čuje i tvrdi da je svoje lice osvežila samo uz pomoć hijaluronske kiseline, koja se sama po sebi nalazi u sastavu kože

Vip priča
Autor:
Ima 63 godine i izgleda ovako: Poznata glumica i dalje važi za jednu od najlepših žena na svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Francuskinja Izabel Ađani poznata je po svojim fantastičnim glumačkim uspesima, proglašena je više puta jednom od najlepših glumica na svetu, a njeno lepo lice krasilo je mnoge naslovnice i edutorijale magazina. Godine 1990. Ađanijeva se našlli na listi 50 najlepših žena sveta, a kada je magazin "Los Anđeles Tajms" pravio listu najlepših žena u filmskim ostvarenjima svih vremena, prvo mesto zauzela je baš ona.

Izabel poseduje neobičnu lepotu, reč je o kombinaciji različitih gena - njen otac je poreklom iz Francuske, a majka iz Nemačke.

Ubistvo brata, razvod, borba protiv raka: Životna priča najlepše glumice današnjice! (FOTO)

Glumica je poznata i po svom specifičnom stilu, obožava da nosi haljine, marame i naočari sa ogromnim staklima.

Iako ima 63 godine, ova Parižanka i dalje oduševljava svojim izgledom, a mnoge dame obožavaju da je vide na crvenom tepihu kako bi naučile još jednu stilsku lekciju od nje.

Za nju kažu da je žena sa druge planete: Najlepša manekenka u univerzumu! (FOTO)

I dok su je mnogi optužili za ulepšavanje uz pomoć estetske hirurgije, Izabel odbija da čuje i tvrdi da je svoje lice osvežila samo uz pomoć hijaluronske kiseline, koja se sama po sebi nalazi u sastavu kože. "Koristim hijaluron, naravno uvek u malim dozama, kako bih popunila bore i fine linije", istakla je ova prelepa žena.

Tetovaže, ludi noćni provod, provakativno oblačenje: Ko je Amelija Vindzor - najlepša članica kraljevske porodice! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs