skandal majstor

Tetovaže, ludi noćni provod, provakativno oblačenje: Ko je Amelija Vindzor - najlepša članica kraljevske porodice! (FOTO)

Kada se ovih dana pojavila na jednom letnjem partiju, organizovanom u Kensington Gardensu u Londonu, svi pogledi su bili uprti u nju - najseksepilniju članicu britanske kraljevske porodice.

Vip priča
14:52h Autor:
Amelija Vindzor, Foto: Profimedia

Lejdi Amelija Vindzor, koja je s prinčevima Harijem i Vilijamom rođaka u trećem kolenu, iznenadila je sve stigavši u haljini koja joj je otkrivala grudi, ali i tetovažu na rebrima, što je pomalo neprihvatljivo u njenoj porodici.

Lejdi Amelija Vindzor je 22-godišnja manekenka, muza slavnog dvojca Dolče i Gabane, ali i članica britanske kraljevske porodice. Zbog svog izgleda, mnogi su je prozvali najseksepilnijom članicom porodicom, a zbog ponašanja u javnosti i tetovaža i najbuntovnijom.

Zahvaljujući lepoti već je pre dve godine krasila naslovnu stranu čuvenog magazina "Tatler", a ispod njene fotografije je pisalo - "Najlepša članica kraljevske porodice".

Upoznajte unuku Odri Hepbern: Ima 24 godine i svojom lepotom uveliko osvaja svet! (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

Od tada gotovo nema modne revije koju ne nosi, ili dizajnera s kojim ne sarađuje, a dok ostali članovi kraljevske porodice izbegavaju korišćenje društvenih mreža, njen profil na Instagramu ima celu vojsku pratitelja - trenutno njih gotovo 55 hiljada.

Ona i prinčevi Hari i Vilijam su rođaci u trećem kolenu, budući da je ona ćerka Džordža Vindzora, grofa od Sent Endrjua, i učiteljice istorije Silvane Tomaseli, i unuka vojvode od Kenta. U vreme kada su njeni roditelji odlučili da stupe u brak, Amelijin otac je morao da se odrekne svoje pozicije u redu za nasleđivanje britanske krune, budući da je njegova buduća supruga već imala brak iza sebe. Kada je 2013. godine promenjen akt o nasleđivanju trona, Džordžu Vindzoru je vraćen njegov "redni broj".

Životni put budućeg kralja Vilijama: Od očajnog dečaka na maminoj sahrani do omiljenog člana slavne monarhije! (FOTO)

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

Ono po čemu se još ističe mlada Amelija je i to da ima tetovažu tri medvedića, koje je posvetila svom bratu i sestri, a sada je otkrila i jednu sićušnu na rebrima, čije je značenje samo njoj poznato.

Kako je Megan Markl popravila odnos princa Harija i princa Čarlsa: Kraljevska porodica nikad nije bila ovako prisna! (FOTO)

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

Kao manekenka, Amelija Vindzor radi za agenciju "Storm", u kojoj su nekada radile i Kejt Mos, kao i Kara Delevinj, ali to ne znači da je zapostavila obrazovanje. Studentkinja je Univerziteta u Edinburgu, a godinu dana je provela radeći za dizajnera Azedina Alaje, pa je bila na praksi kod slavnog Bulgarija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...