Iskreno priznanje

5 meseci bili u braku: Glumica progovorila o bolnom razvodu! (FOTO)

Tužna stvar je što je glumica morala da glumi sa Čedom nakod razvoda, međutim ona je otkrila da je njen brak ipak imao svrhu
Vip priča
20:38h Autor:
5 meseci bili u braku: Glumica progovorila o bolnom razvodu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mnoge poznate ličnosti su se zaljubile na snimanju filmova, serija ili pesama, međutim brojne ljubavi su se i okončale na taj način. Ta priča se desila glumcima Čedu Majklu i Sofiji Buš.

Glumci Sofija Buš i Čed Majkl Mari bili su omiljeni par sa malih ekrana, glumeći u seriji „One Tree Hill“ 2003. godine. Oni su u toku snimanja serije, 2005. godine stali na ludi kamen, i bili pet meseci u braku. Spekulisalo se da je Čed prevario Sofiju sa Paris Hilton, te da su se zato i razveli.

Glumica je od suda zatražila poništenje braka, navodeći da je bila obmanuta, ali je njen zahtev odbijen, pa su se ona i Čed u decembru 2006. godine zvanično razveli.

Nakon razvoda oni su nastavili da glume zaljubljeni par u seriji, ali se po medijima provlačila informacija da je Sofija patila jer je sve vreme posmatrala kako se Čed zabavlja i raskida sa ostalim kolegenicama. Ipak, Čed je napustio snimanje serije u sedmom serijalu, čemu se Sofija verovatno obradovala.

Zatrudnela sa 10 godina mlađim muškarcem: Pevačica najzad srećna! (FOTO)

Lepa glumica je do sada retko kada u javnosti govorila o svom braku sa kolegom, ali je za “Cosmo” napisala par rečenica o svom medijski propraćenom razvodu, a nije ni spomenula bivšeg muža.

“U svojim dvadesetim počinjala sam karijeru kao glumica i nisam želela vezu, ali započela sam jednu koja je postala ozbiljna, iako nisam planirala sa se skrasim dok ne budem u 30-im. Ali kada vas osoba sa kojom ste pita da se udate za njega, pomislite: ‘Ovo mora da je sudbina'. Međutim, takav razvoj događaja obično je praćen jednim velikim ‘ali’. “Ali, odbijam da me jedna veza definiše, i zbog toga sam najbolje što sam umela izbegavala da govorim o njoj u proteklih 10 godina. I trauma je bila još veća zbog toga što je sve bilo tako javno, što je devojci koja je pre samo dve godine bila obična studentkinja, bila veoma strano i bizano”, napisala je Sophia.

Tužna stvar je što je glumica morala da glumi sa Čedom nakod razvoda, međutim ona je otkrila da je njen brak ipak imao svrhu.

“Počela sam da cenim tu vezu iz mnogo razloga. Neke su tu da vas izleče, neke da vas nauče kako da izgradite sebe, a neke da vam pokažu da verujete svojim instiktima. Ova je mene naučila da veza koja ne vodi braku koji traje celog života nije neuspeh. Jer ne traje svaka ljubav zauvek”, dodala je na kraju Bušova.

Bivši muž Anđeline Džoli otkrio dugo čuvanu tajnu: Zbog ovoga se Bili Bob razveo od nje! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs