Otkrila detalje

Amal Kluni prvi put progovorila o braku: Ono što je rekla o suprugu Džordžu raznežilo je svet!

Svojim rečima dirnula je sve prisutne

Šuška se
Autor:
Amal Kluni prvi put progovorila o braku: Ono što je rekla o suprugu Džordžu raznežilo je svet!
Foto: Profimedia

Poznata advokatica Amal Kluni, prvi put je javno govorila o svom suprugu Džordžu Kluniju, i svojim rečima oduševila svet.

Naime, Džordž je ovogodišnji dobitnik nagrade za životno delo, koje mu je dodelio Američki filmski institut, a na veče proglašenja pobednika došao je u pratnji svoje supruge.

Nove najbolje drugarice: Amal Kluni se brine o svojoj novoj prijateljici - Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon pojavljivanja na crvenom tepihu, slavni par se zajedno sa ostalim zvanicama smestio i čekao zvanični početak dodele.

Nakon što je Džordž preuzeo nagradu, njegova supurga je izašla na scenu i prvi put podelila privatne detalje iz svog života, odnosno iz braka sa oskarovcem.

"Kada smo se tek upoznali počeli smo da se skrivamo u mom stanu u Londonu. Vrlo brzo shvatila sam da šta god da se dogodi i ako nas i otkriju, nikada neću hteti da budem sa nekim drugim već samo s njim. Kada smo bili razdvojeni nisam mogla da spavam, a rečeno mi je i da ću se čitajući njegove poruke ili pisma koje je skrivao u mojoj torbi, nesvesno smeškati i praviti zaljubljene grimase. Pet godina kasnije, ništa od toga se nije promenilo. On je i dalje osoba kojoj se najviše divim i čiji me osmeh obori sa nogu", kazala je Amal, a potom ljubavnu poruku uputila Džordžu:

"Ljubavi, ono što sam pronašla u tebi je upravo ona ljubav za kakvu sam se oduvek nadala da postoji, a videti te zajedno s našom decom je moja najveća životna radost."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs