SAVRŠENA MODNA NEDELJA ZA REPERKU

Jedna savršena kombinacija za drugom: Da li će reperka Kardi B postati sledeća modna ikona? (FOTO)

Popularna reperka tokom nedelje mode u Milanu i Parizu iznela je modne kombinacije koje su u nekim slučajevima bile uzbudljivije od samih revija

Star look
Autor:
Jedna savršena kombinacija za drugom: Da li će reperka Kardi B postati sledeća modna ikona? (FOTO)
Foto: Profimedia

Deluje kao da mlada reperka Kardi B pokušava da prenese dominaciju sa muzičkih top lista na ulice Milana i Pariza u nadi da postane nova modna ikona.

Tokom prošle nedelje Kardi je pokazala novu zainteresovanost za stajling, i svojim dekadentnim kombinacijama stavila u drugi plan sve ostale poznate ličnosti koje su činile deo prvih redova prestižnih revija.

Malo su preterale: Najgora izdanja sa Met Gale 2018! (FOTO)

Kardi je iznenadila sve na reviji Dolče i Gabana u Milanu izgledom tigrice. Print je reperku pratio od naočara, do kaputa, helanki i cipela.

Ovo je kombinacija od koje bi većina bežala ali Kardi poseduje stav i hrabrost da nas iznenadi sa nečim neobičnim.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kardi se potom na putu za modnu reviju Etam, na kojoj je nastupila, šepurila ulicama Pariza u neverovatnoj Majkl Kostelo haljini sa dubokim izrezom i šeširom u istom dezenu.

Ova neočekivana retro kombinacija verovatno je najbolje izdanje u kome smo do sad videli mladu reperku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom nastupa na reviji Etam Kardi je još jednom sve zapanjila dekadentnom pojavom u vidu roze odela sa perima preko sakoa, ljubičastom bojom kose i velikim minđušama.

foto: Profimedia

Kanje Vest šokirao javnost: Hoće da se kandiduje za predsednika Amerike! (FOTO)

Kardi je potom ulicama Pariza prošetala u svedenijem izdanju, crnom krupnom sakou i bermudama. Reperku je krasio još jedan par krupnih minđuša, i čuvene Kristijan Lubiten cipele sa crvenim đonom, o kojima je reperka pevala u svom najvećem hitu Bodak Yellow.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ostaje da se vidi da li će Kardi nastaviti sa upečatljivim odevnim kombinacijama i postati modna ikona iznikla iz dekadentnog sveta hip hopa, ili je možda imala kratak momenat inspiracije.

(Viktorija Lukić / Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs