Zaleđena u vremenu

Retko pojavljivanje slavne glumice (54) izazvalo pometnju: Zaledila lice, ne može ni da se nasmeje!

Meg godinama već odbija da prizna da je operisala lice
Star look
13:38h Autor:
Retko pojavljivanje slavne glumice (54) izazvalo pometnju: Zaledila lice, ne može ni da se nasmeje!
Foto: Profimedia

Glumica Meg Rajan (54) se pojavila na bini Liberti Teatra u Njujorku u svojstvu govornika. Njen govor je ostao nezapamćen, ali su zato svi dobro upamtili njeno lice.

Pune jagodice, lice bez bora, iskrivljene usne i neprirodnu mimika lica je i dalje ono o čemu se priča. Meg je obukla majicu sa ukrašenim okovratnikom i braon pantalonama.

Frizura joj je ista kao i pre desetak godina, ali i lice gledano iz velike daljine.

U velikoj želji da zadrži mladolikost, glumica je pribegavala estetskim operacijama, ali očigledno nije imala sreće kada je plastični hirurzi u pitanju.

Holivud je decenijama Meg stavljao kao primer osobe iz sveta zabave koja je podlegla pritisku i pokušala da "zaledi" godine.

Ovako je Severina izgledala 1993. godine: Zatvarala sam oči od srama! (VIDEO)

Foto: Profimedia, Meg sa kćerkom
Foto: Profimedia, Meg sa kćerkom

"Dosadile su mi priče o starenju, boji kose, izgledu... To je možda interesantno pet minuta, ali posle više nije", izjavila je Meg jednom prilikom za Porter magazin.

Kako su je paparaci nekoliko puta fotografisali sa vidno otečenim obrazima i usnama, novinari su počeli da je saleću pitanjima o estetskim korekcijama:

"Volim svoje godine. Volim svoj život kakav je sada. Volim osobu u koju sam se razvila", rekla je tada Meg negirajući sve zahvate na licu zarad lepote, piše Daily Mail.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs