Zvezde odlučuju

Horoskop za žene: Precizno otkriva najsitnije delove karaktera!

Blizanci imaju dve strane karaktera. Ako imate posla sa njima, nikad nećete znati sa kojom imate posla

Zanimljivosti
Autor:
Horoskop za žene: Precizno otkriva najsitnije delove karaktera!
Foto: Shutterstock

Horoskop nam može otkriti mnoge stvari, ne samo šta vas čeka u narednoj nedelji ili godini već i mnoge delove vašeg karaktera kojih možda same niste ni svesne. Ako želite da otkrijete kakva ste žena prema vašem horoskopskom znaku ili ste pak muškarac koji bi da sazna neke tajne svoje lepše polovine, samo pronađite znak koji vam treba i sve će vam biti mnogo jasnije.

1. Ovan

Ovan je vatreni znak i to se jasno očitava u njenoj ličnosti. Žena Ovan je rođeni vođa i inovator. Ima nezaustavljivu energiju i ne može je svako kontrolisati. Vrlo je autorativna i poznaje svoje mogućnosti, ali i mane. Kada vam je potrebna, na nju možete uvek računati.

2. Bik

Bik je impulsivan i uporan znak. Žena u ovom znaku ide odlučno ka onome što želi. Iako ponekad može izgledati nezainteresovano, uskočiće u akciju one sekunde kad to bude bilo potrebno. Ona je saosećajni i verni ljubavnik i sjajan prijatelj.

3. Blizanci

Blizanci imaju dve strane karaktera. Ako imate posla sa njima, nikad nećete znati sa kojom imate posla: sa onom luckastom i zabavnom ili promišljenom i inteligentnom. Žena u ovom znaku vrlo je kreativna i maštovita i svaki odnos sa njom je pravo uživanje.

4. Rak

Žene u znaku Raka previše su sklone razmišljanju. Teško ih je upoznati jer svoj karakter skrivaju od svih kako ne bi bile povređene. Ako uspete da razbijete njihov oklop, upoznaćete ženu koja je nežna, verna i velikodušna.

Provalite ga odmah: Horoskop otkriva po čemu je sjajan, a po čemu dosadan!

foto: Shutterstock

5. Lav

Žene u znaku Lava teže da budu u centru pažnje. Dominantne su i odlučne. Kao vođe su izuzetne i oni koji rade za nju biće motivisani njenom strastvenošću. Uvek daju sve od sebe, ali su vrlo taktične u svojim postupcima.

6. Device

Žene Device simbolizuju istinu, vernost i saosećajnost. Devica ima izuzetnu ličnost i nikada neće nikoga izneveriti. Ima vrlo razvijen osećaj za ispravno i pogrešno i može biti dobra glava svoje porodice i vođa društva. Ima veoma čisto srce.

7. Vaga

Žene Vage vrlo su opterećene ravnopravnošću i pomoći će svakom da dobije jednak tretman. Zabavne su, pametne i imaju rafinisan pogled na svet. Svesne su sebe i tragaju za sigurnošću u životu. Njihova potreba za jednakošću čini ih dobrim posrednicima.

8. Škorpija

Žene Škorpije su surovo iskrene. Ako joj se ne dopadate, to će vam staviti do znanja. Vrlo je iskrena i prema sebi i ne ume da se pretvara. Nije svima lako da trpe ovakvu ženu. Svesne su svoje vrednosti i ne daju nikome da im stoji na putu.

Kineski horoskop otkriva: Ovo je ubedljivo vaša najbolja osobina!

foto: Shutterstock

9. Strelac

Žene u znaku Strelca vrlo su prodorne i saosećajne. Stoga, jako cene tuđa osećanja. Pored toga, svoja osećanja krije od ljudi koje ne poznaje ili kojima ne veruje, a ona najdublja osećanja će vrlo teško otkriti.

10. Jarac

Žene u ovom znaku imaju vrlo jak i odlučan karakter. Niko im ne može reći šta treba da rade i misle. Vrlo su svesne svoje ličnosti i poznaju svoja ograničenja. Ljubazne su i obazrive. Uvek su tu za svoje prijatelje.

11. Vodolija

Žene u ovom znaku su maštovite i idu za svojim snovima. Njen je san da se uzdigne do najvećih visina i ima snage i odlučnosti da to zaista i postigne. Popustljiva je i strpljiva sa ljudima koji imaju drugačiji pogled na svet od njenog.

12. Ribe

Žene u ovom znaku su odane i nežne. One su prirodni iscelitelji i uvek spremne da pomognu prijateljima i voljenim osobama. Iako su intenzivno nežne, mrze da pokazuju tu svoju meku stranu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs