Pravi razlozi

One su kraljice horoskopa: Žene u ovom znaku su rođene dive i zrače gde god da se pojave!

One su prave kraljice horoksopa!

Zanimljivosti
Foto: Shutterstock

One nikada ne glume divu već su jednostavno takve rođenje! Takav stav im je zapisan u zvezdama.

 

Žene rođene u horoskopskom znaku Lava zovu kraljice horoskopa, a one to zaista i jesu! Uvek su glavne u društvu i rođene su da budu dive.

 

Ovo su razlozi koji sve to objašnjavaju:

 

Zabavne su

 

Žene rođene u ovom znaku u stanju su i najdosadniji događaj učiniti zabavnim, čisto svojom pojavom. Lavice pršte pozitivnom energijom i zanimljive su, pa sa njima mnogi žele da se druže.

 

Odane su

 

Lavicama je u vezi najvažnija odanost, bilo da se radi o ljubavnom ili prijateljskom odnosu. Na njih se baš uvek možete osloniti jer nikada neće pokušati da vas prevari, a obećanje koje ste dobili od žene rođene u ovom znaku sigurno će biti ispunjeno.

 

Drevni horoskop Maja otkriva vašu sudbinu: Evo na koga se lepi novac, a ko će ostvariti duboku i srećnu starost!

foto: Shutterstock

Kreativne su

Žene u znaku lava često razmišljaju izvan okvira i obično su one osobe u društvu koje imaju najbolju ideju. A zbog svoje kreativnosti često su i odlične preduzetnice ili menadžerke.

 

Neodoljive su

 

One ne treba da se trude uopšte da bi privukle pažnju suprotnog pola, jer muškarci jednostavno lete u njihovom smeru. Na tome im druge žene često zavide jer čak i kada daju sve od sebe ne mogu da se takmiče sa prirodnim šarmom lavice.

 

Imaju stila

 

Žene rođene u ovom znaku poznate su i po svom kraljevskom ukusu, ali i visokim standardima. U njihovoj garderobi nećete pronaći hrpu jeftinih komada, nego nekolicinu elegantnih i pažljivo odabranih odevnih predmeta za koje su sigurne da im savršeno pristaju.

 

Tibetanski horoskop otkriva sve: Drevna filozofija pokazuje kakvi ste na osnovu godine rođenja!

foto: Shutterstock

Inteligentne su

 

Lavice su ceo paket, jer osim što privlače, zabavne su i imaju stila, one su najčešće i jako inteligentne ali ih mnogi na prvi utisak često loše procene.

 

Prave su prijateljice

 

Osim što vam sa njima nikad neće biti dosadno, na njih se možete i osloniti u svako doba dana i noći. Za svoje prijatelje uvek imaju puno strpljenja i ljubavi.

 

Uspešne su

 

Žene rođene u ovom znaku znaju da se izbore i sa najtežim izazovima na prikladan način. Izrazito su snažne i samo im je nebo granica. Nisu od onih koji imaju svoje snove i na tome ostaje, one se trude da ih i ostvare. Zbog toga ne treba da vas čudi što su neke od najuspešnijih poznatih dama poput Madone i Dženifer Lopez, baš u znaku lava!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...