Kobna intervencija

Nadin preživljava pakao: Želela je novu boju očiju ali je ostala bez vida! Danas izgleda zastrašujuće! (VIDEO)

Nadin je želela da promeni boju očiju, ali vid joj je ostao trajno oštećen.

Zanimljivosti
10:04h Autor:
Nadin preživljava pakao: Želela je novu boju očiju ali je ostala bez vida! Danas izgleda zastrašujuće! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram / nadinne.bruna.model

Nadin Bruna, model iz Argentine poznata je na društvenim mrežama kao neko ko promoviše estetske intervecije. Međutim, jedan zahvat je bio koban!

Nadin je želela da promeni boju očiju, ali vid joj je ostao trajno oštećen. Umesto plavih očiju, kakve je želela, dobila je crvene, bolne oči, konstantno zamagljen vid. Sada, kaže, vidi kao žena od 90 godina.

"Pre operacije moje oči su bile sasvim zdrave. Bila sam tako naivna. Zahvat me je ostavio s mutnim vidom, a oko godinu dana oči su mi bile stalno crvene i osećala sam svrab. Moje zenice se ne mogu prilagođavati svetlosti, operacija je sasvim iscrpila život iz mene. Oštećenje je trajno, a još moram na transplantaciju rožnjače. Imam i mrenu, a dobila sam i glaukom zbog oštećenja očnog živca", rekla je Nadin za Daily Mail.

Ne dozvolite da vas pretvore u nakazu: Doktorka Maja upozorava na šta treba da obratite pažnju pre estetske korekcije!

“Desde el dia 1 q yo veo mal, mi vision era perfecta!!” PERFECTA!!!

A post shared by THE BRUNA TWINS (@nadinne.bruna.model) on

Ona je već dva puta od operacije 2016. godine, išla da joj poprave štetu na očima nakon intervencije silikonskin implantatima.

Ofratlmolozi iz Majamija su joj uklonili opasne implantate iz očiju, ali prva intetvencija joj je nanela nepopravljivu štetu.

"Kada se silikonske pločice ubrizgavaju u oči, dolazi do začepljenja drenaže oka, kao kada je sudopera začepljena, pa voda ne otiče. Sve to uzrokuje upalu oka i oštećuje njegovu strukturu. Zato Uprava za hranu i lekove Ministarstva zdravlja SAD zabranjuje takve intervencije. Šteta na očima je dugotrajna i nepopravljiva, sa tim će Nadin morati da se suočava do kraja života", objasnila je dr Ranja Habaš.

Sa 20 godina sam ugradila silikone u usne: Sa 40 sam pokušala da ih izvadim, bilo je grozno!

Nadin je izgubila 80 odsto vida u desnom oku, 50 odsto u levom.

Zahvat promene boje očiju trebalo je da rezultira promocijom klinike, kao i posle svih dosadašnjih intervencija, što je bio njen izvor zarade. Nažalost, narušen joj je vid, sada pati i od depresije.

Živi od ušteđevine, nema novca da tuži kliniku koja joj je nanela štetu.

Napumpala usne, koristila botoks i filere: Slavna pevačica se upropastila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs