Šta uradi od sebe?

Napumpala usne, koristila botoks i filere: Slavna pevačica se upropastila! (FOTO)

Pevačica je u karijeri prošla kroz brojne modne faze, a ako je suditi prema poslednjim fotografijama, stilski se uozbiljila, ali i okrenula plastičnoj hirurgiji

Star look
09:29h Autor:
Napumpala usne, koristila botoks i filere: Slavna pevačica se upropastila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pevačica Kristina Agilera ima 37 godina i njena karijera više nije na vrhuncu kao nekada. Ipak, nemoguće je osporiti njene vokalne sposobnosti i činjenicu da bez obzira na sve "radi" na izgledu.

Pevačica je u karijeri prošla kroz brojne modne faze, a ako je suditi prema poslednjim fotografijama, stilski se uozbiljila, ali i okrenula plastičnoj hirurgiji.

Topalkova ćerka potpuno izobličena: Helena (20) preterala sa silikonima! (FOTO)

foto: Profimedia

Fotografi su Kristinu snimili za vreme posete jednom restoranu u Los Anđelesu. Obučena u moderan prugasti kombinezon i s crvenom beretkom na glavi delovala je prilično elegantno, ali njeno lice je otkrilo da je, osim modernih krpica, priuštila sebi i nove usne.

foto: Profimedia

Pevačica je očigledno "popravila" usne, a i ostatak lica deluje poput maske, pa je vrlo verovatno posegnula i za botoksom i filerima.

Čuvarka plaže u jednom danu imala 4 plastične operacije: Očajna za telom od pre 20 godina! (VIDEO)

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Sredinom decembra proslavila je 37. rođendan, a zabavu za prijateljice priredila je u stilu svog video spota iz 2002. za hit "Dirrty". Iako je prošlo 15 godina od pesme, nekadašnja pop princeza je pokazala da je i dalje u dobroj formi.

Kristina s gitaristom Metjuom Ratlerom (32) ima ćerku Samer Rejn (3). S bivšim suprugom, diskografom Džordanom Bretmenom (40) ima sina Maksa Lirona (9).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs