Strašno

Verovala je da je našla onog pravog: Dok se borila za život, priredio joj najgoru stvar! (FOTO)

Dok se ona na operaciji borila za život, njen izabranik je za to vreme vodio dvostruki život
Ljubav i zavođenje
10:30h Autor:
Verovala je da je našla onog pravog: Dok se borila za život, priredio joj najgoru stvar! (FOTO)
Foto: Facebook / Kirsty.rathbone.5

Kirsti Ratboun (27) iz engleskog grada Liverpula na najgori mogući način saznala je da je njen dečko Gari Edvards vara.

Dok je ona bila na operaciji zbog vanmaterične trudnoće i borila se za život, njen izabranik je za to vreme bio s drugom ženom. Par se upoznao u martu 2015. godine preko sajta za upoznavanje i Kirsti je tada verovala da je upoznala nekog posebnog.

Suprug i ja smo uvek bili savršeno srećni: A onda ga je porodična prijateljica videla sa drugom!

<\/div>

Devet meseci nakon toga devojka je izgubila dete nakon traumatične vanmaterične trudnoće nakon čega je saznala pravu istinu o svom dečku.

Saznala je da njen Gari ima drugu devojku koja je s njim trudna.

"Iako me izneverio za prvi sastanak, dala sam mu drugu priliku i nakon što smo nekoliko puta izašli zaljubili smo se. Moje dve ćerke koje imam iz prethodne veze jednostavno su ga obožavale i jako se dobro slagao s njima. Priznala sam mu da ga volim, a on je rekao da oseća isto", priča Kirsti, piše Mirror.

Htela da testira dečka zgodnom plavušom: Njegovu reakciju gledali u neverici! (VIDEO)

<\/div>

Ona je ubrzo ostala trudna i bila je presrećna zbog toga. Ali, sreći je brzo došao kraj kada je otkrila da je reč o vanmateričnoj trudnoći i da mora na operaciju kako bi uklonili fetus. Lekari su joj rekli da pod hitno moraju da je operišu inače bi mogla da umre. Kirsti je brzo nazvala Garija kako bi mu rekla vesti, a on joj je obećao da će doći kod nje u bolnicu pre operacije. Ali nije se pojavio. Operacija je, srećom, prošla dobro, ali lekari su Kirsti morali da odstrane jedan od jajovoda zbog čega će u budućnosti mnogo teže ostati u drugom stanju.

Sumnjala da je dečko vara sa bakom (65): Prava istina je zapanjila! (VIDEO)

<\/div>

"Bila sam užasno tužna, a onda sam ugledala Garija sa velikim buketom cveća. To me odmah oraspoložilo", priča ona. Nakon što je izašla iz bolnice par se zajedno uselio u novi stan, a Gari je donio samo jednu torbu odeće. To je Kirsti bilo čudno, ali nije se previše brinula. Nakon nedelju dana zajedničkog života zazvonio je telefon u njihovom stanu, a kada se Kirsti javila s druge strane je bila žena koja se predstavila kao Garijeva devojka. Skrhana Kirsti je tražila više detalja i saznala je da je Gari vodio dvostruki život i da je, dok je ona bila na operaciji, on bio sa svojom drugom devojkom.

"Izvinio sam joj se, nisam hteo da je povredim, ali tako je ispalo. Kirsti je dobra devojka, ali spetljao sam se s drugom, ostala je trudna i sve se promenilo. Nisam hteo, lai tako je ispalo. Sada sam srećan sa svoje dvoje dece", rekao je Gari.

Zatražio razvod od supruge zbog ljubavnice: Potresna ispovest koja će vam otvoriti oči!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs