Stigao blagoslov

Očajavala zbog gubitka bebe: Nakon 3 meseca doživela šok života! (FOTO)

Posumnjala je da nešto nije u redu kad joj se stomak nije smanjio ni nakon tri meseca nakon operacije kojom su uklonili plod
Vaše dete & vi
10:04h Autor:
Očajavala zbog gubitka bebe: Nakon 3 meseca doživela šok života! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sejdi Britl (37) iz Velike Britanije se srušio svet kada je u drugom mesecu trudnoće izgubila bebu. Naime, radilo se o vanmateričnoj trudnoći gde je plod ostao u jajovodu koji se raspukao i uzrokovao unutrašnje krvarenje. Ali, tri meseca kasnije ponovno je doživela šok života kad je saznala da nosi još jednu bebu, takođe van materice.

S obzirom na to da je obilno krvarila blizanca nisu videli na snimku ultrazvuka. Sejdi je posumnjala da nešto nije u redu kad joj se stomak nije smanjio ni nakon tri meseca posle operacije kojom su uklonili plod.

"Bili smo na godišnjem odmoru u Španiji. Ležala sam na ležaljci i pitala se zašto mi je stomak još tako veliki", ispričala je Sejdi, prenosi Daily Mail. Nakon povratka kući otišla je kod lekara koji joj je potvrdio da je trudna. Malog Tedija rodila je prošle nedelje carskim rezom.

"Ova trudnoća bila je kao vožnja u luna parku. Sve što je moglo da se dogodi, dogodilo se", rekala je Britl koja je bila izuzetno oprezna jer je to bila visokorizična trudnoća.

Udovica zatrudnela nakon muževljeve smrti: Šokirala sve priznanjem ko je otac! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Odahnuli smo jer je s Tedijem sve u redu, ali, osećanja su još uvek pomešana jer je mogao da ima brata ili sestru", kaže Sejdi koja sa suprugom Gerijem (37) ima i četvorogodišnju ćerku Samer.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs