Neverovatno

Lekari joj rekli da je pobacila: Sedam meseci kasnije nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

Njoj i njenom mužu su srca bila potpuno slomljena kada su im lekari saopštili da je imala spontani pobačaj, ali na ovo nisu računali
Trudnoća
19:10h Autor:
Lekari joj rekli da je pobacila: Sedam meseci kasnije nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Discovery Life

Kada je Meredit bila šest nedelja trudna sa svojim prvim detetom, doktori su joj saopštili strašnu vest – imala je spontani pobačaj. Njoj i njenom mužu Brendonu srca su bila slomljena.

Ovo nisu očekivali

Sedam meseci kasnije, Meredit je počela da dobija jake i iznenadne grčeve. Brendon je bio uz nju dok je jadna žena vrištala u krevetu. Nisu se ni snašli kako treba, a Meredit je rodila bebu u svojoj spavaćoj sobi. Jedini problem? Meredit nije ni imala pojma da je još uvek trudna!

Otišla na abortus, ali ovo nije mogla da očekuje: Nezapamćeno medicinsko čudo! (FOTO)

Ionako je mislila da je imala spontani pobačaj još pre sedam meseci. Da bi sve bilo još čudnije, vodenjak joj uopšte nije pukao i nije bilo nikakvih fizičkih znakova da se trudnoća nastavila.

Ali bio je još jedan problem. Beba se rodila još uvek u amnionskoj kesi, zajedno sa posteljicom i pupčanom vrpcom, što je značilo da će ostati bez kiseonika ako kesa ostane zatvorena. Brendon je nazvao hitnu pomoć, ali manje od minut kasnije kesa je sama pukla.

Prevremeno rođena beba zagrlila bliznakinju na samrti: Ono što se desilo šokiralo je sve! (VIDEO)

Ipak je živa

Meredit i Brendon videli su da se radi o devojčici.

"Nije se pomerala. Nije pravila nikakav zvuk. Mislili smo da je mrtva", rekao je Brendon. "Operater na telefonu pitao nas je da li je pupčana vrpca omotana oko vrata. I bila je, pa sam je odmotao."

"Uskoro nakon toga počela je da plače", priča Meredit. "Sve čega se sećam njena je podignuta ručica, pa sam znala da je živa."

Uskoro su stigli bolničari i odvezli ih u bolnicu.

Lekari nisu znali da li će preživeti: Ruke malenih bliznakinja zapanjile svet! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs