Čudo života

Otišla na abortus, ali ovo nije mogla da očekuje: Nezapamćeno medicinsko čudo! (FOTO)

Kinan je išao sa mnom kod doktora. Držao me je za ruku. Malo sam plakala, ali znali smo oboje da je to najbolje rešenje, objasnila je Viki
Vaše dete & vi
20:40h Autor:
Otišla na abortus, ali ovo nije mogla da očekuje: Nezapamćeno medicinsko čudo! (FOTO)
Foto: Facebook / Vicki.harper.7503

Britanka Viki Harper (24) saznala je da je treći put u drugom stanju, ali je zbog loše materijalne situacije odlučila da abortira. Viki već ima dvoje dece - Rosa (2) i Lejlu (5), i u jako je teškoj materijalnoj situaciji tako da u tom momentu nije bila spremna za treće dete, ali je prošlog juna zaboravila jedan dan da popije pilulu za kontracepciju i tako je ostala u drugom stanju.

Roditelji pogledali bebu pre spavanja: Nisu mogli da veruju svojim očima! (VIDEO)

<\/div>

"To je bila najteža odluka ikada za mene. Decu volim najviše na svetu, oni su moje blago, ali tada nisam imala snage za treće", ispričala je Viki koja živi na severu Škotske. Otac njene dece je mlađani Kinan Mekivor (19) koji je po zanimanju stolar i ne zarađuje mnogo novca. On joj je tada rekao da mora sama da odluči šta će da uradi i da će je podržati u svemu. Tada je Viki prelomila da ode na hirurški prekid trudnoće, koji je trebalo da uz pomoć vakuuma ukloni plod.

"Kinan je išao sa mnom kod doktora. Držao me je za ruku. Malo sam plakala, ali znali smo oboje da je to najbolje rešenje", objasnila je ona. Kako je ispričala, još istog dana shvatila je da nešto nije u redu.

Abortirala bih da sam znala da nosim slepo dete: Starleta šokirala priznanjem! (FOTO)

<\/div>

"I dalje sam bila umorna i imala vrtoglavicu, a dva puta sam se pre toga porađala i znam tačno kako sve to izgleda", istakla je Viki. Zato je kod kuće uradila test na trudnoću i on je bio pozitivan. Doktor joj je rekao da je moguće da su neki trudnički hormoni i dalje u njenom telu i da nema razloga da brine.

"Posle toga menstruaciju nisam dobila dva meseca i bila sam sigurna da je beba i dalje tu", priznala je Viki. Devet nedelja nakon neuspelog abortusa uradili su joj ultrazvuk, koji je jasno pokazivao da je trudna. Ponovni abortus nije bio moguć jer se nalazila u 16. nedelji trudnoće, a posle 12. nedelje ti zahvati se rade isključivo u vanrednim situacijama, ukoliko preti veća opasnost po majku ili plod - inače je abortus u tim slučajevima jako opasan po zdravlje majke. Tada je odlulčila da ipak rodi bebu. Početkom marta, Viki je na svet donela predivnog dečačića Džeka koji je potpuno zdrav.

Spasao bebu iz požara: 17 godina kasnije, saznao je nešto neverovatno! (VIDEO)

<\/div>

"On je posebno dete. Mnogo ga volim. Ispričaću mu sve ovo kada bude dovoljno odrastao da shvati zašto sam želela da postupim tako. Sada sam srećna što je preživeo i volim ga više nego što sam ikada mislila da ću nekoga voleti", dodala je Britanka.

Zašto sam prestao da vršim abortuse: Jeziva ispovest doktora Adaševića!

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs