Srećan kraj

Spasao bebu iz požara: 17 godina kasnije, saznao je nešto neverovatno! (VIDEO)

U jednoj od soba našao je devetomesečnu bebu koja se sklupčala u krevecu. Pažljivo ju je uzeo u naručje i izjurio napolje, a onda se nakon 17 godina desilo nešto neočekivano
Lifestyle
18:40h Autor:
Spasao bebu iz požara: 17 godina kasnije, saznao je nešto neverovatno! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube Drive24

Događaj od pre 17 godina tokom jednog spasavanja vatrogasac Majk Hjuz nikada nije zaboravio. Poziv za pomoć stigao je iz doma Dejvidsonovih, gde je besneo požar iz kojeg su se svi izvukli svi sem bebe. Majk je doneo odluku bez oklevanja - vratio se u požar koji je već zahvatio veliki deo kuće.

Tamo je u jednoj od soba našao devetomesečnu bebu Danijel, koja je ležala na krevecu umotana u ćebe. Pažljivo ju je uzeo u naručje i izjurio napolje. Vest o spašavanju se brzo proširila i Majk je sa razlogom proglašen herojem.

Usvojila malog dečaka: 20 godina kasnije, dobila je poražavajuće vesti! (VIDEO)

"Kada smo stigli, velika površina kuće već je bila zahvaćena požarom. Danijel sam našao sklupčanu u uglu svog kreveca", objašnjava Majk prizor koji, kako kaže, nikada neće zaboraviti.

Kada su se pojavile društvene mreže, Majk je odlučio da se javi bebi koju je spasao, a koja je u međuvremenu stasala u devojku.

"Zdravo, mislim da sam te izvukao iz požara kada si bila beba", napisao joj je Majk, a to je bilo dovoljno da se njih dvoje ponovo spoje. Toliko su postali bliski, da je Majk sada kao drugi otac devojci koju je spasao sigurne smrti.

Zadobila užasne opekotine po celom telu: Evo kakva je bila reakcija njenog dečka! (FOTO)

Danijel je, kada je završavala srednju školu, pozvala Majka da prisustvuje svečanosti. Ali, kada je Danijel izašla na binu da održi govor, Majku je to bila toliko dirljiv trenutak, da je počeo da plače.

"Majkovo prisustvo ovde mi je veoma bitno. Uvek plačem od sreće kada pomislim koliko je sve moglo drugačije da se završi. Sada ne bih bila ovde, da nije bilo tebe", rekla je ova devojka Majku na kraju svog govora.

Devojčica (2) se molila Bogu svaki dan: Jedno veče desilo se nešto neverovatno! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs