Da ne poverujete svojim očima

Najmlađa gimnastičarka ima samo 3 godine: Slučajno otkriven neverovatan talenat! (FOTO)

Odvela sam Emu na gimnastiku sa dve i po godine. Tada je bila prava mala trapavica i mislila sam da će joj gimnastika pomoći oko toga, rekla je njena mama
Vaše dete & vi
11:32h Autor:
Najmlađa gimnastičarka ima samo 3 godine: Slučajno otkriven neverovatan talenat! (FOTO)
Foto: Instagram / Emma_minigymnastbigdreams

Pre nego što je počela da se bavi gimnastikom, mala Ema bila je vrlo nespretna i majka je mislila da će joj gimnastika pomoći da poboljša koordinaciju. Međutim, ispostavilo se da Ema ima neverovatan talenat, piše Yumama.com.

Instagram profil na kojem se mogu videti fotografije ove male gimnastičarke, otvorila je Emina majka Antje u cilju beleženja gimnastičarskih podviga njene ćerke. Koliko je dobra u onome čime se bavi sa samo tri godine, govori i to da je Ema nedavno gostovala u programu kod poznate voditeljke Elen de Dženeres, kao i to što je na društvenoj mreži prati više od 60 hiljada ljudi.

Roditelji pogledali bebu pre spavanja: Nisu mogli da veruju svojim očima! (VIDEO)

"Odvela sam Emu na gimnastiku sa dve i po godine. Tada je bila prava mala trapavica i mislila sam da će joj gimnastika pomoći oko toga", rekla je mama Antje koja je dodala da nije ni slutila da će njena devojčica postati prava mala gimnastičarka.

Kako Japanci u školi od dece prave ljude: Snimak koji je osvojio svet! (VIDEO)

"Kasnije su mi rekli da Ema ima talenat za gimnastiku, iako se niko u porodici nikada nije bavio ovim sportom", rekla je Antje.

Devojčica (2) se molila Bogu svaki dan: Jedno veče desilo se nešto neverovatno! (VIDEO)

Ipak, najslađi Emin odgovor u emisiji Elen de Dženeris na pitanje da li je boli kada padne bio je: "Ne, jer odmah ustanem", odgovorila je Ema čiji je šarm osvojio mnoge.

U 90. godini i dalje vežba: Oduševiće vas najstarija gimnastičarka na svetu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs