Peto dete

Zatrudnela mu žena nakon vazektomije: Optužio je za prevaru, ali ovo nije znao! (FOTO)

Mislila sam da će Kolbi misliti da se šalim. Posle me optužio za prevaru, priseća se Ešli trenutaka kada je shvatila da je opet trudna
Trudnoća
10:32h Autor:
Zatrudnela mu žena nakon vazektomije: Optužio je za prevaru, ali ovo nije znao! (FOTO)
Foto: Facebook / Ashley.nelson.george

Mladi bračni par Kolbi (29) i Ešli Grejs (30), nakon rođenja ćerke Pejzi, odlučio je da neće više da ima dece. U dogovoru sa svojom suprugom, Kolbi se odlučio za vazektomiju. Međutim, prošle godine je njegova supruga zatrudnela. U porodici je nastao šok i nije puno trebalo da Kolbi počne da optužuje svoju suprugu za prevaru.

Majka petoro dece opet zatrudnela: Za šok koji je usledio niko nije bio spreman! (VIDEO)

<\/div>

Ipak, ono što nije znao, je činjenica da postupak vazektomije nije urađen kako treba, odnosno, Kolbi je i dalje bio plodan, ne znajući to. Par je tako dobio još jedno dete, danas 5-mesečnog Sojera.

Dečak je peto i najmlađe dete u porodici koju čine Kolbi i Ešli sa decom Lani (12), Noom (8, Kolbijev sin iz prethodne veze), Kelan (5) i Pejzli (3).

Udovica zatrudnela nakon muževljeve smrti: Šokirala sve priznanjem ko je otac! (VIDEO)

<\/div>

"Mislila sam da će Kolbi misliti da se šalim. Posle me optužio za prevaru", priseća se Ešli trenutaka kada je shvatila da je opet trudna.

<\/div>

Kolbi je za britanski Mirror ispričao da zapravo nikada nije sumnjao u svoju suprugu, ali da ga je vest itekako šokirala i to mu je prvo palo na pamet kada je čuo da će postati roditelji još jednog deteta.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs