Znala je da nešto ozbiljno nije u radu sa njenim telom

UZNEMIRUJUĆE! Govorili joj da treba na dijetu: Na pregledu otkriven pravi razlog zašto se gojila! (FOTO)

Kejla Ran iz Montgomerija, Alabama, progovorila je o svojoj višemesečnoj patnji uzrokovanoj neobjašnjivim problemima sa stomakom, bolom i dobijanjem na težini

Medicina
11:14h Autor:
UZNEMIRUJUĆE! Govorili joj da treba na dijetu: Na pregledu otkriven pravi razlog zašto se gojila! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / TV One

Cista od 22 kilograma uklonjena je iz jajnika žene čiji je želudac bio toliko veliki da joj je lekar rekao da ode na dijetu, a stranci su je pitali da li očekuje blizance. Kejla Ran iz Montgomerija, Alabama, ispričala je o svojoj višemesečnoj patnji uzrokovanoj neobjašnjivim problemima sa stomakom, bolom i dobijanjem na težini, prenosi DailyMail.

Ova tridesetogodišnjakinja je rekla da su problemi sa stomakom prošle godine uticali na njene svakodnevne aktivnosti.

foto: Printscreen Youtube / TV One

"Nisam mogla da odem do automobila, a da ne izgubim dah", prepričava Ran. Međutim, medicinski stručnjaci jednostavno su joj rekli da smrša.

"Oko godinu dana sam pokušavala da izgubim na težini, ali se događalo upravo suprotno, samo sam je dobijala."

Bila je zgrožena kada su je stranci zaustavili i pretpostavljali da je trudna.

"Stvarno sam izgledala kao da sam trudna devet meseci. Otišli smo na večeru i neko me pitao da li nosim blizance. To mi je bilo užasno frustrirajuće i grubo", ističe Ran.

Jedne noći je probudili užasni bolovi u stomaku: Odjurila u bolnicu, lekari je šokirali nalazima! (FOTO)

Srećom, njena majka je preuzela inicijativu kada je bol u želucu postao neizdrživ i odvela je u urgentni centar u bolnici Džekson, Montgomeri, gde su dijagnostički testovi otkrili veliku masu u njenom jajniku. Ran kaže da kada je čula dijagnozu, briznula je u plač.

"Znala sam da nešto nije u redu", rekla je. Morala je na operaciju kako bi joj otklonili ogromnu masu, cistu od 22 kilograma iz jednog od njenih jajnika. Težina ciste je odgovarala masi majke koja nosi šest beba jer je prosečna težina novorođenčadi oko 3,4 kilograma.

Druga trudnoća joj je bila izuzetno teška: Ultrazvuk otkrio neverovatnu istinu o njenom stanju! (VIDEO)

Doktor Gregori Džouns, ginekolog koji je bio član lekarskog tima koji je obavio hirurški zahvat, ističe da je cista bila benigna i da je to jedna od najvećih koje je ikad video. Ran kaže da se nada da će njena priča podstaći druge da slušaju svoja tela.

Osim što je boljeg zdravlja, još jedna od glavnih pozitivnih stvari jeste ta što sada ponovo može da nosi odeću koju nije mogla pre godinu dana. Bolnica je pohvalila medicinsko osoblje na svojoj Fejsbuk stranici, rekavši:

"Hvala našim neverovatnim lekarima u bolnici Džekson koji su pomogli ovoj mladoj dami da se vrati na noge nakon što je pronađena cista od 22 kilograma u Kejlinom jajniku. Nakon što je doktor Sempl shvatio o čemu je reč i dao pravu dijagnozu, doktor Sirafi i doktor Džouns bili su u mogućnosti da uklone cistu i omoguće Kejli da se oseća mnogo bolje", stoji u saopštenju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs