Nije imala nikakve prave simptome

Osam meseci mislila da joj stomak raste zbog intolerancije na gluten: Lekari je šokirali nalazima!

Budući da je na kontracepciji već skoro deceniju, nije ni pomišljala da je trudna pogotovo nakon što joj je lekarka rekla da verovatno ima intoleranciju na hranu

Porodica
19:19h Autor:
Osam meseci mislila da joj stomak raste zbog intolerancije na gluten: Lekari je šokirali nalazima!
Foto: Shutterstock

Kuvarica koja je sve vreme mislila da je naduta zbog intolerancije na gluten bila je zadivljena otkrićem da je zapravo trudna čak 33 nedelje, a testirala se u toaletu supermarketa. Budući da je na kontracepciji već skoro deceniju, Sita Mina Arulampalam nije ni pomišljala da je trudna pogotovo nakon što joj je lekarka rekla a verovatno ima intoleranciju na hranu, prenosi The Sun.

Sita je na nagovor prijatelja ipak odlučila da iskoristi test trudnoće na rođendan svog partnera Tonija Densa. Bio je pozitivan, a daljim razmišljanjem su shvatili da je dete začeto samo nakon nekoliko nedelja njihove veze.

"Jednostavno nisam mogla da verujem. Nisam osećala nikakvo lupanje, nikakvu jutarnju mučninu niti ostale simptome", kaže Sita. "Toni i ja smo bili tek na početku veze, nismo se trudili da imamo bebu i stvarno nisam znala kako će reagovati. Stavila sam test u torbu s poklonima i dala mu ga kad smo se vratili kući. U početku je mislio da se šalim, ali nakon što je prvi šok prošao, rekao je da mu je to najbolji rođendanski poklon kojeg je ikad dobio."

Alergični ste na gluten: Ovo su simptomi koje ne smete da ignorišete!

foto: Shutterstock

Sita, koja je pilule za kontracepciju uzimala skoro deset godina nije imala ni jedan od tipičnih simptoma trudnoće jer je njena beba tiho rasla u njenoj materici. Čak je i krvarila, a mislila je da ima menstruaciju. Prošlog proleća, nakon što je primetila laganu nadutost pogotovo nakon jela, odlučila je da poseti svog lekara opšte prakse.

"Mislila sam da sam naduta jer sam pojela puno ugljenih hidrata, pa sam otišla do lekara koji mi je rekao da je to intolerancija na gluten. U prolazu sam to spomenula prijateljici koja ima četvoro dece, a ona je rekla: 'Znam da ovo zvuči čudno, ali možda ti treba test za trudnoću.'" Priznala je da pre nego što je saznala da je trudna zajedno sa svojim partnerom izlazila i pila alkohol s kolegama.

Trudnica osetila nešto neobično u stomaku: Da smo došli samo pola sata kasnije, naša beba bi umrla! (FOTO)

foto: Shutterstock

"Da sam od prvog dana znala da sam trudna, nikad ne bih izlazila. Čim sam saznala moja prva misao bila je: "Da li je moja beba u redu?" Moj lekar mi je rekao da moram brzo da se pripremim za porođaj. Toni i ja smo počeli da paničimo jer je dete moglo da dođe svaki dan, a mi nismo bili spremni", priča Sita. Nakon što su Sita i Toni saopštili vest svojim prijateljima i porodici, svi su se okupili kako bi im pomogli da se pripreme za roditeljstvo.

"Nikad nisam ni sanjala da će mi se to dogoditi. Jednostavno nisam imala nikakvih simptoma i upravo to pokušavam da objasnim svima koje zanima. Kada gledam stare fotografije na kojima sam bila trudna, zapravo se i dalje ne može reći da sam u drugom stanju", zaključuje Sita.

Trudnica otišla na kontrolu kod doktora: Nije verovao svojim očima šta vidi na ultrazvuku! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs