Uzela stvari u svoje ruke

Imala je 89 kg: Mužu nije smetala njena težina, ali kada je smršala doživela šok života! (FOTO)

Njenom suprugu se njena transformacija nije dopala

Lepi & Zdravi
14:35h Autor:
Imala je 89 kg: Mužu nije smetala njena težina, ali kada je smršala doživela šok života! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / angelcrickmore

Iako bi većina muškaraca volela da su im supruge vitke telesne građe, to nije bio slučaj s 38-godišnjom Anđelom Krikmor.

Anđela je imala 89 kilograma, a njen suprug joj je govorio da je lepa. Ali, Anđela se nije dobro osećala u svojoj koži, pa je promenila ishranu i počela da vežba. Međutim, kada je izgubila kilograme, izgubila je i muža s kojim je bila deset godina, a kojem se njena transformacija nije svidela.

Smučila se sebi zbog debljine: Promenila jednu stvar i smršala 107 kg! (FOTO)

Anđeline fotografije "pre i posle" prikupile su brojne pratioce na Instagramu koji su u njoj videli inspiraciju za promenu životnih navika. Među njima je pronašla i novu ljubav.

Anđeli, koja se prekvalifikovala za profesionalnog trenera, putem poruka javio se 51-godišnji Mark koji je želeo da vežba s njim tokom puta na Tenerife. Nakon što su pet dana proveli zajedno, shvatili su da među njima ima nečega i uskoro su počeli da žive zajedno. Nakon dva meseca su se verili.

Smršala 20 kg bez dana u teretani: Odlučila da objavi sve kako bi pomogla drugima! (FOTO)

"Romansa s Markom mi uopšte nije bila na pameti, a prvog dana smo se tek upoznavali. I tada se ni od kuda dogodio taj klik", ispričala je Anđela. Dodala je kako iz prve ruke razume žene koje su u vezi i koje imaju decu, kao i ona, i koje kažu da im je zbog svih obaveza teško da smršaju.

"Teško je, pogotovo ako vašeg partnera ne zanima vežbanje. Morate da budete dvostruko motivisaniji i da zaista želite promenu", zaključila je Anđela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs