Alal im vera

Svi se pitali šta će 4 bake na takmičenju talenata: Publika i žiri u šoku gledali njihov nastup! (VIDEO)

Četiri starije žene su izašle na scenu u slatkim haljinama, a kada su ih pitali za njihove godine i imena izračunali su da je zbir njihovih godina čak 293

Zanimljivosti
22:49h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Britain's Got Talent

"Britain’s Got Talent" je jedna od najboljih emisija na televiziji. Ne samo da možete videti odlične talente koji se pojave tu, nego možete da vidite i jednog od najboljih sudija – Sajmona Kauela. On je jako iskren i ne suzdržava se da kritikuje izvođače oko stvari koje su mogli bolje da urade.

 

Počelo je kao običan ples mlade i oca: Svatovima priredili šou za pamćenje! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Britain's Got Talent

Iako je jako rečit, izgleda kao da ga je iznenadio nastup koji se nalazi u videu ispod. Četiri starije žene su izašle na scenu u slatkim haljinama, a Sajmon ih je pitao za njihove godine i imena. Zbir njihovih godina je čak 293!

 

Svi u publici su se zapitali šta će one da izvode. Kada su im sudije rekle da počnu sa svojim nastupom, svi su bili jako nestrpljivi. Svaka od njih se popela na platformu i jako čudna muzika je počela da svira u pozadini.

 

Deka izveo baku na plesni podijum: A onda su napravili pravi spektakl! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Britain's Got Talent

Odmah su se počele da se kreću i odjednom su počele da skidaju svoje haljine kako bi otkrile zlatne i blještave kostime koji su se nalazili ispod. Ove dame su u neverovatnoj kondiciji. Počele su da plešu, a tokom celog nastupa su imale jako divan osmeh na svojim licima.

 

Plesačice izašle na teren: Publika gledala u čudu šta sve rade! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Britain's Got Talent

Sudije su izgledale impresionirano sa količinom energije koju one poseduju s obzirom na njihove godine. Naravno tu je i njihovo umeće plesa koje je jako dobro.

foto: Printscreen Youtube / Britain's Got Talent

Pogledajte njihov nastup u ovom videu:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...