Vodio tajni život

Slučajno otkrila da joj muž ima drugu porodicu: Pravi šok usledio je tek kasnije!

S namerom da mu pomogne da se raspakuje nakon putovanja, otvorila je kofer koji je njen suprug samo bacio preko radnog stola. Tražeći prljavu odeću za pranje, naletela je na fotografiju žene u srednjim 30-ima s dečakom od 18 meseci

Porodica 18.05.2018. - 11:21h Autor: net.hr
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sve do ove godine, Karen i Mark živeli su u srećnom braku koji je trajao pet godina i u kom su dobili blizanakinje. Markova porodica mu je svakih nekoliko nedelja mahala na aerodromu kada je zbog posla išao u London ili Južnu Afriku. Karen je za Nine Honey ispričala kako joj je suprug uvek bio velika podrška, i finansijska i emotivna. Podsticao ju je da započne posao od kuće i ponavljao kako je dobra majka njihovim devojčicama.

 

S namerom da mu pomogne da se raspakuje nakon putovanja, otvorila je kofer koji je njen suprug samo bacio preko radnog stola. Tražeći prljavu odeću za pranje, naletela je na fotografiju žene u srednjim 30-ima s dečakom od 18 meseci. Karen je odmah znala da tu nešto ne štima. Te je noći spavala na kauču čekajući trenutak kad će svoje ćerke odvesti u vrtić pre nego što suprugu postavi nekoliko teških pitanja.

 

Brak joj se pretvorio u najgoru noćnu moru: Razveli su se a onda je saznala šokantnu istinu!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Tajni život dva bloka dalje

 

“Doslovno sam držala uramljenu fotografiju žene i dečaka i bez okolišanja rekla: ‘Ko su oni i zašto je ovo bilo u tvom koferu?'”, rekla je Karen za medije. “Nekoliko sekundi samo me je gledao bez reči, a onda je spustio glavu u dlanove i rekao: ‘Žao mi je. Znao sam da ćeš jednoga dana saznati, strepio sam od tog trenutka’.” Mark je priznao šokiranoj supruzi da je imao aferu sa ženom Belindom, koja mu je rodila sina Maksa.

 

“Nisam prestajala da plačem. Vikala sam: ‘Kako si mogao to da uradiš meni i devojčicama?’ On je rekao da mene nikad nije prestao da voli, već da se uvukao u situaciju iz koje nije mogao da se izvče”, prisetila se Karen. Ali, onda je usledio novi šok. Ona je bila uverena da njen suprug drugu porodicu ima negde u inostranstvu, ali ne, živeli su na udaljenosti od svega pet kilometara. Mark je vodio tajni život tek dva bloka dalje.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Izbacila muža iz kuće

 

To je značilo kako sva ta poslovna putovanja uopšte nisu imala veze s poslom, već je nevernom suprugu to bio savršen izgovor da provodi vreme sa svojim sinom. Tada su kockice počela da se slažu i odjednom je sve imalo smisla. Karen se setila pisama koja su dolazila iz komšiluka i u naletu besa izbacila je muža iz kuće.

 

Prema Markovim rečima, Belinda je znala za njegovu prvu porodicu iako Karen nije sigurna da bi iko ostao s njim znajući tako nešto. Njihove 4-godišnje ćerke ne znaju celu priču, već samo to da tata više ne živi s njima. I dok se to sada čini apsolutno nemogućim, Karen nije u potpunosti odbacila mogućnost upoznavanja s Belindom i njenim sinom, kao što ne može da obeća da neće dopustiti da se deca druže i povežu. Na kraju krajeva, ipak su polubraća.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...