Izdali su je

Brak joj se pretvorio u najgoru noćnu moru: Razveli su se a onda je saznala šokantnu istinu!

Posle raspleta pred njenim očima, nastavila je da živi sa neverovatnom lakoćom

Porodica 07.05.2018. - 22:37h Autor: Super žena
Foto: Profimedia

Britanka Mišel Brager (50) doživela je najgoru noćnu moru svih žena - izdali su je ljudi kojima je najviše verovala, suprug i najbolja prijateljica.

 

Mišel je bila srećno udata za Džona. Tako je mislila. Bili su u braku 18 godina i mislila je da će zajedno dočekati starost. Kaže nije imala razloga da mu ne veruje.

 

Doduše i ona je na početku bila druga žena, ali nije obraćala pažnju na signale.

 

"Upoznali smo se u mojoj kancelariji, došao je da popravim moj računar. Svideli smo se jedno drugom, ali sam primetila da na ruci ima burmu. Tajno smo se viđali, ali je imao ultimatum da mora da se razvede. Iako sam bila druga žena, uverio me da želi da bude sa mnom. Pričekali smo s intimnošću sve dok nije otišao od svoje žene, to mi se činilo ispravnim", ispričala je Mišel za "The Sun".

 

Zašto oženjeni muškarci varaju svoje žene: Čak i kada ih vole!

Par je dobio dvoje dece. Provodili su puno vremena s porodicama i njenom najboljom prijateljicom, izvesnom Dženifer.

 

"Dženifer je svaki dan bila s nama. Išli smo na izlete, noćne izlaske. A onda je 2015. godine. Džon izjavio da me više ne voli i da odlazi. Bila sam šokirana. Nisam mogla da shvatim šta se dešava", ispričala je prisećajući se koliko ga je molila da ne ide i da ostane. U suzama sve je ispričala Dženifer, koja joj je narednih meseci bila rame za plakanje.

 

A onda je jednom prilikom ispred kuće svoje najbolje prijateljica videla parkiran auto svog muža. Učinilo joj je sumnjivo. Ušla je u kuću i sve su joj priznali.

 

"Sada znam kako se njegova bivša žena osećala kada ju je ostavio zbog mene. Ja njegovu ženu nisam poznavala, a moja do tada najbolja prijateljica je znala gotovo sve o meni. Dve najbliskije osobe u mom životu su me izdale", rekla je Mišel koja kaže da je posle ovakvog raspleta nastavila da živi sa nekom čudnom lakoćom, a snagu su joj dale ćerke.

 

Najdragoceniji saveti o ljubavi: Ove lekcije vredi pročitati!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...