Dobro ih zapamtite

Najdragoceniji saveti o ljubavi: Ove lekcije vredi pročitati!

Nikada ne smete zaboravite na sledeće stvari, bez obzira na to da li ste u vezi ili u potrazi

Ljubav i zavođenje 12.04.2018. - 13:27h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock

Ne upoređujte svoju vezu sa drugima.

 

Samo zato što su vam se roditelji razveli ne znači da je i vaša veza osuđena na propast. Onaj par koji deluje tako savršen možda ima ozbiljne probleme, ali jednostavno ne pokazuju emocije niti otkrivaju kakva im je veza zaista. Nemojte se zamarati drugim vezama, vodite računa samo o svojoj.

 

Ne možete promeniti nikoga.

 

Ljudi se menjaju ako sami imaju potrebu za tim. Ni slučajno ne započinjite vezu s osobom koja vas je privukla i koju već planirate da menjate jer se to nikada neće desiti.

 

Niko ne može da vam čita misli.

 

Ako nešto želite ili volite, jasno i glasno to recite. Nemojte da mu zamerati ili da se ljutite na njega jer nije učinio nešto što ste vi želeli, a pritom niste izgovorili.

Komunikacija je ključ zdravog odnosa. Nemojte vikati jedno na drugo bez razloga. Sedite za sto i razumno razgovarajte kao dve odrasle osobe. Ako se već svađate, bar se potrudite da svađa bude produktivna i da dođete do nekog rešenja, umesto da se iznova i iznova svađate oko jednog te istog problema.

 

Nemojte njuškati

 

Ako sumnjate na prevaru ili se jednostavno osećate zapostavljeno, razgovarajte o tome. Samo nemojte učiniti nešto što bi vam se moglo obiti o glavu.

 

Stil odevanja ili novac neće učiniti da nekog zavolite

 

Umesto da se bavite traženjem savršenog dečka koji zadovoljava sve vaše kriterijume, dopustite osobi koja vas zaista voli da vas i usreći.

 

April 2018. i retrogradni Merkur: Raku donosi samo probleme, Biku blagostanje na svakom polju!

foto: Shutterstock

Vi i on morate da cenite iste vrednosti

 

Potpuno je u redu da imate različite ukuse za muziku, filmove i zabavu, ali o ozbiljnim životnim pitanjima kao npr. karijeri, nekretninama, braku i deci bi trebalo da imate isto mišljenje.

 

Samo vi možete odlučiti šta je dobro za vas i vašu vezu

 

Slobodno poslušajte savet prijatelja i porodice, ali učinite ono što vam savetuje vaše srce jer upravo ono zna najbolje.

 

Pokažite mu da vam je stalo do stvari do kojih je njemu stalo.

 

Uzajamno poštovanje i potpora neke su od temeljnih vrednosti svake veze.

 

Parovi koji opstaju su oni koji rade na svojoj vezi

 

Ne postoji savršena veza, ali ako želite da ostanete s njim zauvek, morate biti spremni na pružanje podrške i borbu i u teškim trenucima. Upravo su oni pokazatelj vaše povezanosti.

 

Seks je bitan

 

I nemojte dopustiti da vas iko uveri u suprotno. Iako nije najbitniji, to je fizički način pokazivanja ljubavi i privrženosti. Radite na održavanju strasti u vezi.

 

Velike životne promene menjaju ljude

 

Promena mesta stanovanja, posla, gubitak roditelja ili veliki napredak u karijeri mogu promeniti pogled neke osobe na život. Niko vas neće kriviti ako veza nakon takve situacije pukne i ako više jednostavno niste na istoj talasnoj dužini.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...