Trenutak za pamćenje

Mama stavila bliznakinje na krevet: Devojčice sa razlogom postale pravi hit na internetu! (VIDEO)

Mama i tata su srećni što imaju ovako slatke bebe. Pogledajte koliko su neodoljive i spremite se za smeh

Vaše dete & vi
Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Kyoot

Imati sestru je obično blagoslov, nebitno kolika je razlika u godinama. Imati par blizanaca, može da bude duplo zanimljivije. Ali biti blizanac može da bude i frustrirajuće u nekim trenucima. Može da dođe do rivalstva između dece.

 

Blizanci obično imaju slične interese i sviđaju im se ili ne slične stvari. Pa tako, kada se jedna od beba sa snimka nasmeje nečemu, druga je gotovo uvek prati.

 

Hrabri mali borci: Prevremeno rođene bebe oduševile svet onim što rade! (FOTO, VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Kyoot

Iako se dobro slažu (uglavnom), među nekima može da dođe do rivalstva. Blizanci moraju da se bore za svoje mesto u svetu još dok su u stomaku.

Od deljenja jedne utrobe preko slavljenja rođendana istog dana do igranja istim igračkama, biti blizanac znači da konstantno moraš za nešto da se boriš.

Zato je važno da roditelji daju blizancima njihovu slobodu i da ih ne poistovećuju jedno sa drugim. Blizanci takođe moraju da razviju ljubav jednog prema drugom.

 

Ali za ove male bliznakinje u videu ispod to znači da će imati najboljeg prijatelja pored sebe čitav život. Svaki put kada jedna od njih pogleda u drugu ili napravi smešan zvuk, druga počne da se smeje.


Mama je stavila bebe bliznakinje u krevet: Ono što je usledilo će vas oduševiti! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Kyoot

Smeh ove bebe je jako zarazan. Srećom, mama je uspela da ih snimi i podelila je video na internetu, da čitav svet može da ih vidi.

 

Srećom, bliznakinje na ovom videu su jako male i nisu još svesne svih tih stvari, ali uživaju u zajedničkom društvu. Čim jedno pogleda u drugo, počnu da se smeju.

 

Jasno je da će čitav život gajiti posebna osećanja prema onoj drugoj. Mama i tata su srećni što imaju ovako slatke bebe. Pogledajte koliko su neodoljive i spremite se za smeh i sami.


Beba počela prvi put da puzi: Pas njenim roditeljima priredio trenutak za pamćenje! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...