sjajna!

Od seks simbola do žene sa sela: Napustila glamur, uvek živela kako je htela - Izabela Roselini! (FOTO)

Pogodite koja je holivudska glumica napustila glamurozan život i otišla da živi na selu.

Vip priča
Od seks simbola do žene sa sela: Napustila glamur, uvek živela kako je htela - Izabela Roselini! (FOTO)
Isabela Roselini, Foto: Profimedia

Kao ćerka lepotice i poznate glumice Ingrid Bergman i italijanskog reditelja Roberta Roselinija, ne čudi što je Izabela Roselini krenula roditeljskim stopama, međutim, njeni prvi značajniji angažmani dogodili su se, prema današnjim standardima, dosta kasno.

U kasnim dvadesetima započela je karijeru modela koja je naprasno prekinuta raskidom ugovora s Lankomom jer je navodno, u svojim 40-ima, bila prestara da bi bila ambsadorka lepote parfema. Ali ta je saradnja obnovljena 2016., kad je Isabela bila već u 60-ima, a nastavila se do danas.

Svetsku slavu je stekla u filmovima „Plavi somot“ i „Smrt joj dobro pristaje“ 1980-ih i 1990-ih, ali Roselinijeva ne prestaje da glumi ni danas. Osim pojavljivanja u filmu “Neprijatelj” i seriji “Domina”, u 2000-ima je režirala, producirala i glumila u veb serijalu “Green Porno”. U njemu na zabavan i duhovit način objašnjava rituale parenja, uživljavajući se u uloge životinje.

Ako već niste, svakako pogledajte životinjsko carstvo na način na koji ga još niste videli! Sličnom tematikom bavi se i u najnovijem “Sex & Consequences”, komičnom online šou(koji se ipak drži naučnih činjenica) i objašnjava reprodukciju kod životinja.

Ali njena ljubav ni interes za životinje ne staju na tome. Isabela Roselini ponosna je vlasnica farme na Long Ajlendu na kojoj se nalaze kokoške, ovce i druge životinje, o čemu redovno izveštava na svom Instagram profilu, te je čak objavila knjigu “My Chickens and Me” (“Moje kokoške i ja”).

Izabela Roselini, glumica u tridesetima, model u četrdesetima, rediteljka i žena koja živi na farmi u svojim šezdesetim, inspiracija je za sve nas i dokaz da u životu nikad nije kasno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs