zabrinut

Otac Megan Markl tvrdi da mu ćerka pati u kraljevskoj porodici: Voleo bih da mi se javi, mogao bih uskoro da umrem! (FOTO)

Komplikovan odnos vojvotkinje Megan Markl i njenog oca Tomasa Markla se nastavlja. 73-godišnji Amerikanac ponovo koristi medije kako bi došao do svoje ćerke i preklinje je da mu se javi jer strahuje da neće još dugo živeti

Vip priča
Autor:
Otac Megan Markl tvrdi da mu ćerka pati u kraljevskoj porodici:  Voleo bih da mi se javi, mogao bih uskoro da umrem! (FOTO)
Foto: Reuters / Profimedia

Megan Markl se preselila u London pre devet meseci i od tada nije videla većinu svoje familije osim majke Dorije Ragland koja je jedina bila na kraljevskom venčanju u Vindzoru. Oca je kako je rekla čula telefonski jer on zbog zdravstvenih problema nije mogao da dođe na venčanje.

Međutim očigledno je da nešto u odnosu ćerke i oca nešto ne štima, jer je Tomas Markl ponovo odlučio da iskoristi medije kako bi došao do Megan. U svom poslednjem obraćanju stranim medijima preklinje ćerku da mu se javi i ističe da nije siguran da će još dugo živeti.

Jetrve u provodu bez muževa: Ceo svet gleda u Megan Markl i Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Profimedia

"Imao sam srčani udar… i mogao bih uskoro da umrem. Zar ona stvarno želi da naš tadašnji razgovor i ono što smo smo rekli bude poslednje što je od mene čula?", izjavio je za "The Sun" otac novopečene britanske vojvotkinje.

Gospodin Markl se ponovno osvrnuo i na svoj izostanak s venčanja princa Harija i Megan Markl i rekao da mu je to greška života s kojom se ne može da se pomiri. Potom je rekao da je primetio da je njegova ćerka nesrećna u kraljevskoj porodici i da se teško privikava.

Megan Markl izazvala skandal u kraljevskoj porodici: Javno govorila o onome o čemu nikako nije smela! (FOTO)

1 / 7 Foto: Profimedia

"Vidim u njenim očima, u njenom osmehu i na njenom licu da nije srećna. Gledao sam godinama njen osmeh i poznajem ga. Ne sviđa mi se ovaj koji je trenutno na njenom licu. To je tužan i bolan osmeh", ispričao je britanskim novinarima Tomas Markl.

Objasnio je i kako je sve to rezultat prilagođavanja na novi način života i da je Megan pod velikim pritiskom. "Velika je cena ulaska u kraljevsku porodicu", zaključio je Markl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs