Kraljica će sigurno da "odlepi"

Megan Markl izazvala skandal u kraljevskoj porodici: Javno govorila o onome o čemu nikako nije smela! (FOTO)

Iako se dobro zna da članovi kraljevske porodice nikada, pogotovo u javnosti, ne izražavaju svoje političko mišljenje i stav, Megan Markl to nikako da nauči

Celebrities
Autor:
Foto: Reuters / Clodagh Kilcoyne

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl našla se, slučajno ili ne, usred debate oko toga da li je trebalo ili ne da kaže svoje političko mišljenje tokom zvanične posete Irskoj. Naime, 36-godišnja Megan Markl, koja je oduvek bila ponosna na svoje feminističke stavove, tokom posete se uplela u razgovor sa senatorkom iz Dablina.

Jedan detalj ih otkrio: Megan Markl i princ Hari čekaju prvo dete! (FOTO)

foto: Reuters / Cathal Mcnaughton

I sve to ne bi možda imalo takav odjek u medijima da se Ketrin Nun time nije pohvalila na Tviteru, otkrivši da se Megan složila s rezultatima nedavnog referenduma o legalizaciji abortusa.

Iako je naknadno obrisala poruku i rekla da je zapravo bila reč o bezazlenom i benignom razgovoru, tokom kojeg nije rekla svoje političko mišljenje, to zapravo nije bilo tako. U prvobitnom tvitu je stajalo:

"Bilo je pravo zadovoljstvo upoznati princa Harija i vojvotkinju od Saseksa u rezidenciji britanske ambasade. Vojvotkinja i ja razgovarale smo o nedavnim rezultatima referenduma, koji je ona pratila i na kraju bila zadovoljna rezultatima."

U samo jednom danu promenila 3 haljine: Vredna vojvotkinja Megan oduševila i najgore kritičare! (FOTO)

Budući da je nakon objave dobila nekoliko komentara koji su joj napomenuli da je Megan, izražavajući svoje političko mišljenje i stav, zapravo prekršila kraljevski protokol, Ketrin Nun je izbrisala tvit, a potom samo napisala da je bilo pravo zadovoljstvo upoznati vojvotkinju.

Kako je kraljevska porodica uništila Meganin seksepilan imidž: Ni traga od nekada fatalne glumice! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...