Dosta joj se tolerisalo

Princ Hari pod pritiskom bake Elizabete: Evo šta je zabranio supruzi Megan! (FOTO)

Nakon što se vojvotkinja Megan Markl nekoliko puta, uprkos kraljičinim zabranama, pojavila u neadekvatnim izdanjima na zvaničnim dužnostima, sada je odlučio da urgira i njen suprug, princ Hari

Celebrities
11:32h Autor:
Princ Hari pod pritiskom bake Elizabete: Evo šta je zabranio supruzi Megan! (FOTO)
Foto: AP / Peter Morrison

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u pripremama su za svoj prvi daleki kraljevski angažman. U oktobru princ Hari i Megan Markl putuju na turneju po Australiji, Novom Zelandu i okolnim ostrvima u sklopu manifestacije Invictus Games. Tim povodom posebna pažnja obraća se na ponašanje i odevanje Megan Markl, koja je do sada nekoliko puta prekršila kraljevska pravila svojom garderobom.

Prvo opušteno izdanje Megan Markl od udaje: Letnji stil za desetku! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako navode strani mediji, Megan je planirala da spakuje nekoliko odela omiljene dizajnerke Stele Mekartni, na šta je reagovao njen suprug Hari. Upozorio ju je da odela nisu prikladna za titulu koju ona nosi i da nisu u skladu s tradicijom, do koje posebno drži njegova baka, kraljica Elizabeta.

Članice kraljevske porodice trebalo bi uglavnom da nose haljine ili suknje, uz izuzetke kada je reč o sportskim događajima i kada nije prisutna sama kraljica. Međutim, izgleda da se do sada Megan uspešno oglušila na takva stroga pravila, kojih se drže sve ostale članice.

Boja koja je izdominirala ove sezone: Nisu joj odolele prva dama, vojvotkinja i slavna advokatica! (FOTO)

foto: AP / Frank Augstein

Megan je obukla pantalone tokom nedavne dvodnevne posete Irskoj sa svojim princem...

foto: Profimedia

... a potom se u belim pantalonama pojavila i na Vimbldonu u društvu jetrve Kejt Midlton. Nešto iskusnija Kejt tada je nosila haljinu.

Modni test: Otkrijte da li vaš stil više podseća na Kejt Midlton ili Megan Markl! (FOTO)

foto: Reuters / Toby Melville

Megan nikako ne može da shvati zašto bi članice porodice trebalo da nose haljine i suknje, a da izbegavaju pantalone.

"Ona često ispituje Harija zašto stvari moraju da funkcionišu baš na takav način. Ne može da se poistoveti s celom tom situacijom. Mislim da joj je jako teško, a povremeno i frustrirajuće, ali ovo je njen novi život koji je svesno odabrala i treba da se nosi s tim", kaže za strane medije izvor blizak 36-godišnjoj Megan.

foto: Profimedia

Iako joj je do sada gledao kroz prste i puštao da radi po svome, princ Hari odlučio je da uzme stvari u svoje ruke i jasno i glasno kazao svoj stav o ovoj temi.

Prestani da nosiš ženine gaćice, Dajani bi bilo neprijatno: Sestra Megan Markl više ne bira uvrede, na red došao princ Hari! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs