Morala prerano da odraste

Rodila ga u 17. godini, pa ga ostavila u Zvečanskoj: Upoznajte Igora, sina Ane Bekute! (FOTO)

Pevačica ne krije da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi

Vip priča
12:10h Autor:
Rodila ga u 17. godini, pa ga ostavila u Zvečanskoj: Upoznajte Igora, sina Ane Bekute! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ana Bekuta se oduvek trudila da ne eksponira javno svoj privatni život, a njenog sina retko imamo priliku da vidimo, piše Glossy.

Pevačica ne krije da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi, a svom sinu obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalan život.

A post shared by Igor (@igor.polic) on

"U sedamnaestoj godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici. Ostao je tamo osam i po meseci, ja sam odlazila svakih deset dana da ga vidim i vraćala se. Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osećanja su negde potisnuta.

Ana Bekuta nasmejala sve: Evo čime se pohvalila! (FOTO)

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila osamnaest godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice, a ja sam u sedamnaestoj godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila posle drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim muzikom", ispričala je svojevremeno Ana.

Domaći hitovi bez smisla: Pesme zbog kojih ćete plakati od smeha!

A post shared by Igor (@igor.polic) on

Prema crtama lica nije teško primetiti da Igor veoma liči na mamu, a ona ne krije koliko je ponosna na svog naslednika. Ana je izuzetno vezana za svoje unuke, Igorovu decu Sonju i Branka, koji svoju baku podržavaju u svemu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs