pogledajte

Ana Ivanović napravila pometnju na društvenim mrežama: Bivša teniserka u kupaćem kostimu! (FOTO)

Ana Ivanović pduševila obožavatelje svojom vitkom linijom samo nekoliko meseci nakon porođaja

Vip roditelji
Ana Ivanović napravila pometnju na društvenim mrežama: Bivša teniserka u kupaćem kostimu! (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: Instagram/anaivanovic

Naša bivša teniserka i supruga poznatog fudbalera,Bastijana Švajnštajgera, Ana Ivanović, odlučila je da provede leto sa svojom porodicom u Dominikanskoj Republici.

Često svojim obožavateljima otkrije delić svog života, pa je tako i ovoga puta podelila na društvenoj mreži Instragram kratki video prelepe plaže ove egzotične destinacije ali i svog izvajanog tela, samo nekoliko meseci nakon porođaja.

Prelepa brineta je naime otkrila kako izgleda u bikiniju, a obožavatelji širom sveta su je obasuli komplimentima. Osim savršene linije, njenim obožavateljima se jako dopalo i to što nosi. Ana Ivanović je za plažu obukla dvodelni kupaći kostim sa tufnastim dezenom razigranih boja.

"Ponovno u formi, prelepa kao i uvek", 'Toliko si lepa Ana!", 'Mnogo će srca biti rastopljeno ovim snimkom", samo su neki od komentara obožavatelja.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ana i njen suprug, Bastijan Švajnštahjger su samo pre nekoliko meseci dobili svoje prvo dete, sina Luku. Iako je zbog obaveza skrivala trudnoću prvih nekoliko meseci, mediji su pratili svaki njen korak. Kada to više nije bilo moguće, obelodanili su svetu da čekaju bebu i podelili sa svima da se raduju prinovi.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs