Megan je potresena

Tomas Markl želi da posvađa celu kraljevsku porodicu: Stigao odgovor iz Kesingtonske palate! (FOTO)

Čini se da porodična drama vojvotkinje od Saseksa nema namere da se utiša, barem ne u bliskoj budućnosti, a to itekako šteti ugledu britanske kraljevske porodice. Izgleda da je zbog svega toga posebne korake odlučila da preuzme i Kensingtonska palata

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Porodična drama Megan Markl iz dana u dan postaje sve zapetljanija. Ove nedelje njen otac Tomas Markl je izjavio kako će mu pričiniti zadovoljstvo činjenica da upravo zbog njega cela kraljevska porodica prestane međusobno da razgovara.

 

Osim toga, objavljeno je kako će njena polusestra Samanta, koja je inače negativno nastrojena prema svojoj mlađoj sestri, biti takmičar ovogodišnjeg "Velikog brata" za poznate, i to u Velikoj Britaniji.

 

Sestra Megan Markl ulazi u rijaliti šou: Želi da uništi vojvotkinju od Saseksa! (FOTO)

foto: Profimedia

I dok tenzije između Meganine porodice, s kojom odavno nema nekog preteranog kontakta, i Kensingtonske palate nastavljaju da rastu, britanska monarhija ima jednostavnu strategiju kako svu tu dramu da ostaviti po strani. Kako je za medije otkrila Keti Nikol, stručnjak za kraljevsku porodicu, palata je odlučila da se ne oglašava na tu temu.

 

"Strategija Kensingtonske palate je - nemojte ništa da govorite, nemojte da pridajete nikakvu pažnju tim komentarima, intervjuima ni novinskim člancima. Kraljevska porodica je imala i gore skandale, stoga ovaj neće da unese nikakav nemir', smatra Keti Nikol.

 

Ipak, uprkos svemu tome, očigledno je da je Megan povređena potezima svog oca. "Mislim da činjenica da je nastavio da govori za medije i njegovo nepoštovanje njene želje da ostane u anonimnosti i ne istupa u javnost uznemirili su je više nego išta drugo te je, s Meganine strane, nemoguća šansa za pomirenjem".

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...